یکپارچهسازی و تعامل اطلاعاتی بر مبنای معماری هولونی در شبکهی هوشمند

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: کنفرانس فناوری شبکه‌های الکتریکی هوشمند
  • کد COI اختصاصی: SEGT01_059
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 754
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهشید هلالی مقدم

دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران

محمود شیدایی

دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران

ناصر مزینی

دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران

چکیده

شبکهی هوشمند تحولی ترکیبی از تکنولوژیهای پیشرفتهی تجهیزات قدرتی و تکنولوژیهای پیشرفته در حوزهی زیرساختهای اطلاعاتی و ارتباطاتی میباشد. زیرساختIT از جمله زیرساختهای اصلی شبکهی هوشمند میباشد. از این رو همراه با پیشرفتهای حوزهی قدرت در شبکهی هوشمند، چالشها و مسائلی نیز در شبکهی هوشمند از منظرIT مطرح میشود. از جملهی این چالشها میتوان به بحث یکپارچهسازی اطلاعاتی و تبادل دادهها در شبکه، اشاره نمود. زیرساختIT در شبکهی هوشمند، نیازمند یکپارچهسازی و تبادل اطلاعاتی موثردر کل شبکه میباشد. در این مقاله هدف، ارائهی روشی مبتنی بر معماری هولونی جهت یکپارچهسازی اطلاعاتی و برقراری ارتباط دادهای موثر میان موجودیتهای نرمافزاری در زیرساختIT شبکهی هوشمند میباشد. در این روش با انطباق معماری هولونی بر زیرساخت اطلاعاتی در شبکهی هوشمند، به ارائهی راهکاری مناسب جهت ارتباط اطلاعاتی نرمافزارها در شبکه پرداخته میشود. راهکار پیشنهادی از ایجاد سربارهای ارتباطی اضافه در شبکه جلوگیری نموده و از ویژگیهای ساختارهای هولونی مانند انعطافپذیری، تحملپذیری بالا و قابلیت مقیاسپذیریبرخوردار بوده و با خصوصیسازی اطلاعات در حوزههای شبکه و قرار دادن واسط ارتباطی برای هر حوزه، یک ساختار امن ارتباطی را فراهم می- کند. ساختار پیشنهادی امکان اضافه شدن موجودیتهای نرمافزاری جدید نیز را در هر زمان به زیرساخت شبکه فراهم میکند

کلیدواژه ها

تعامل اطلاعاتی، معماری هولونی، عامل نرمافزاری، شبکهی هوشمند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.