مقایسه روش نگهداری سنتی و مکانیزه و بررسی تعداد کارگر مورد نیاز در روش سنتی

  • سال انتشار: 1383
  • محل انتشار: هفتمین همایش حمل و نقل ریلی
  • کد COI اختصاصی: RTC07_438
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1194
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

گل نوش کیان زاد

کارشناس خط و ابنیه

چکیده

نگهداری خط یکی از اساسی ترین و مهمترین کارهای حمل و نقل ریلی می باشد . در ارتباط با امر نگهداری خط استراتژیهای مختلفی توسط متخصصین و پژوهشگران تعریف شده که عمدتاً در سه حوزه اصلی قابل تفکیک می باشند : تعمیرات پس از خرابیBreakdown Maintenance 2 - تعمیرات پیشگیرانه ( زما نبندی شده)Regular Prreventive Maintenance براساس وضعیت و شرایط خط و شبکه Condition Based Maintenance روش تعمیرات پس از خرابی علی رغم همة نقاط ضعف ، آن معمولترین روش نگهداری خط در اکثریت صنایع کشور از جمله حمل و نقل ریلی می باشد ، که این روش توسط هر مدیر اجرایی بکار گرفته شود بعنوان یک روش غیر کارآ، غیر قابل اطمینان و پرهزینه مطرح می باشد. متأسفانه این روش در کشور ما نیز بکار برده می شود که باعث عدم ایمنی سیر و افزایش هزینة بهره برداری خواهد شد در این مقاله خصوصیات و ویژگیهای نگهداری به روش نسبتی و تعداد کارگر مورد نیاز در هر کیلومتر و طریقة محاسبة آن مورد بحث قرار گرفته است.

کلیدواژه ها

L.W.R،S.W.R، B.G.، M.G،N.G

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.