تاثیر تولید انرژی خورشیدی درسطح رفاه ایران ۱۴۰۳: مطالعه جایگزینی انرژی خورشیدی و بهینه سازی مصرف انرژی های فسیلی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سومین رویداد انرژی ایده پردازی و فرهنگ سازی مدیریت مصرف برق و توسعه انرژی های تجدیدپذیر
- کد COI اختصاصی: ENERGYEVENTS03_012
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 105
نویسندگان
شرکت توزیع برق خوزستان،خوزستان،ایران،
چکیده
مبحث تولید و مصرف انرژی خورشیدی و تاثیر آن در صرفه جویی انرژی های فسیلی و افزایش سطح کیفیت محیط زیست و دستیابی به رفاه و اقتصاد سبز و ارزیابی آن از طریق شاخص سازی، علیرغم اهمیت فراوان تاکنون کمتر در مطالعات داخلی موردتوجه جدی قرار گرفته است. لذا در این مطالعه با استفاده از متغیرهای به دست آمده از شاخص های توسعه بانک جهانی، شاخص رفاه اقتصادی پایدار برای ایران طی دوره زمانی ۱۳۹۳ الی ۱۴۰۳ محاسبه و با استفاده از تمام گام های معمولا روش خودرگرسیون برداری و تجزیه واریانس با لحاظ نمودن پیش بینی بانک جهانی در افزایش سطح شاخص رفاه ایران و میزان پیش بینی ۳/۲% رشد اقتصادی، به تخمین میزان تاثیر انرژی خورشیدی در ارزیابی سطح رفاه سال ۱۴۰۳ کشور بر اساس میزان تولید و مصرف انرژی خورشیدی در دوره مورد بررسی پرداخته، نتایج حاکی از تاثیر مثبت و معنی دار انرژی های خورشیدی بر شاخص رفاه اقتصادی پایدار و صرفه جویی در مصرف انرژی های فسیلی ایران است و هرچه تولید انرژی خورشیدی افزایش یابد شاهد کاهش در مصرف انرژی فسیلی هستیم. از ۴۶/۹ % سهم متغیرهای توضیحی در تغییرات شاخص رفاه اقتصادی پایدار ایران، ۴/۳% سهم انرژی خورشیدی است.کلیدواژه ها
انرژی خورشیدی، تجزیه واریانس، شاخص رفاه اقتصادی پایدار، خودرگرسیون برداریمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.