تحلیلی بر موانع (شناسایی و رتبه بندی) کارآفرینی در ایران با رویکرد فازی (مطالعه موردی: شرکت های کوچک و متوسط در سطح خراسان رضوی)
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: همایش دانشگاه کارآفرین؛ صنعت دانش محور
- کد COI اختصاصی: CCC01_185
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1014
نویسندگان
عضو هیئت علمی و دانشیار گروه مدیریت، دانشکده مدیریت، دانشگاه سیستان و بلوچستان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات، دانشگاه سیستان و بلوچستان
چکیده
امروزه تمایل به کارآفرینی و اقدامات کارآفرینانه با توجه به شرایط رقابتی بازار و تغییرات سریع محیطی، رشد روزافزونی دارد. کارآفرینی موتور محرک اقتصادی کشورهای پیشرفته و در حال توسعه است. در حال حاضر بیشتر کشرهای در توسعه کارآفرینی سرمایه گذاری می کنند. به این منظور برای رسیدن به این توسعه باید موانع و تنگناهای توسعه کارآفرینی بررسی شوند و اقداماتی بهینه صورت گیرد. در این پژوهش هدف شناسایی موانع کارآفرینی در ایران و رتبه بندی موانع شناخته شده با استفاده از رویکرد سلسله مراتب فازی (FAHP) و بیان راهکارهای بهینه در این راستا می باشد. در این پژوهش موانع توسعه کارآفرینی در سه بعد با عوامل ضدانگیزشی، موانع قانونی و شرایط محیط کسب و کار از طریق نظرسنجی کارآفرینان شرکت کنند در سومین جشنواره کارآفرینان برتر (1387) بررسی می شود. در بین عوامل اصلی موانع توسعه کارآفرینی عامل ضد انگیزشی کارآفرینی اولویت اول و پس از آن عامل موانع قانونی توسعه کارآفرینی و عامل ارزیابی محیط کسب و کار اولویت های بعدی هستند.کلیدواژه ها
کارآفرینی، موانع کارآفرینی، عامل ضدانگیزیش، عامل قانونی و شرایط محیط کسب و کارمقالات مرتبط جدید
- رهبران آوانگارد، پدیدآورندگان فرهنگ نوآوری در سازمان های آینده برای خلق معنا
- بررسی رابطه بین نرخ ارز و شاخص قیمت بورس اوراق بهادار تهران ؛ تحلیل داده های ماهانه از فروردین ۱۳۹۷ تا تیر ۱۴۰۰ با استفاده از مدل ARDL
- تاثیر سیاستهای پولی و مالی بر ساختار سرمایه گذاری شرکتهای تولیدی و بازرگانی
- The impact of monetary policies on risk-taking and lending facilities in the Iranian banking system
- Behavioral financial styles and behavioral biases and economics (with an emphasis on stock price valuation)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.