تحلیل عددی به منظور تعیین امکان حفر تونل های دوقلوی مترو واقع در زیر بناهای مهم تاریخی میدان نقش جهان اصفهان
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: هفتمین کنگره ملی مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: NCCE07_1524
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 770
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد
مربی و استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردستان
دانشیار دانشگاه اصفهان دانشکده زمین شناسی
استادیار مجتمع عالی دانشگاه صنعت آب و برق اصفهان
چکیده
در سالهای اخیر، با توجه به گسترش روزافزون استفاده از فضاهای شهری، حفر فضاهای زیرزمینی مورد توجه قرار گرفته است. یکی از موارد چالش برانگیز در حفرفضاهای زیرزمینی، حفر تونلهای مترو در شرایط زمین ضعیف و عمق کم میباشد. با توجه به حفر این فضاهای زیرزمینی در مناطق شهری و در زمینهای ضعیف، تحلیل پایداری و انتخاب نوع نگهداری در مراحل مختلف ساخت و در دراز مدت حائز اهمیت میباشد. در این مقاله تونلهای دوقلوی مترو عبوری از میدان نقش جهان اصفهان با استفاده از روش عددی )روش تفاضل محدود( به وسیله نرم افزار FLAC3D مورد مطالعه قرار گرفته است. با توجه به قرارگیری تونلهای مترو در زیر بناهای مهم تاریخی، جابجاییهای حاصل از حفر آنها و نشست در سطح زمین که از مهمترین مشکلات حفر فضاهای زیرزمینی کم عمق میباشند، از اهمیت قابل توجهی برخوردار هستند. نتایج بدست آمده با استفاده از روش عددی با مقادیر مجاز نشست ساختمانهای سطح زمین مورد مقایسه قرار گرفته و در نهایت مناسبترین روشحفاری همراه با نگهداری مناسب انتخاب شده استکلیدواژه ها
تونلهای دو قلوی مترو ، فضاهای زیرزمینی ، نشست زمین ، سیستم نگهداریمقالات مرتبط جدید
- رتبه بندی فاکتورهای اساسی در ایمنی و امنیت مواد غذایی در زنجیره تأمین با روش BWM در ایران
- ارائه الگوی پیاده سازی سیستم QA/QC در ساخت ساختمان های سبز و اولویت بندی عوامل با استفاده از روش دیمتل و تحلیل AHP (مطالعه موردی شهر کرج)
- کاربرد محاسبات خاکستری در مدل سازی ریاضی
- اولین کنفرانس ملی مدل سازی ریاضی و رو ش های محاسباتی در علوم و مهندسی مدل های حمل و نقل با ساختار مسئله چند انتخابی
- احراز هویت در تلفن های همراه هوشمند از طریق شناسایی هندسه دست بدون تماس مبتنی بر شناسایی رنگ پوست و استخراج ویژگی های بیومتریک
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.