کمانش پوسته های کامپوزیتی استوانه ای تحت بارهای وابسته به تغییر شکل با استفاده روش نوار محدود
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: هفتمین کنگره ملی مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: NCCE07_1301
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1051
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد عمران سازه دانشگاه شهید چمران اهواز
استادیار دانشکده عمران سازه دانشگاه شهید چمران اهواز
دانشیار دانشکده مکانیک طراحی کاربردی دانشگاه شهید چمران اهواز
چکیده
با پیشرفت صنایع در جهان امروز، نیاز به استفاده از مواد ترکیبی برای دست یابی به خواص مطلوب روبه افزایش می باشد و با توجه به اهمیت کاربرد این مواد تجزیه و تحلیل دقیق این مواد از اهمیت ویژه ای در علوم مهندسی برخوردار می باشد . یکی از مهم ترین ضعف های کامپوزیت ها ضعف این مواد در مقاومت برشی است به همین دلیل با توجه به نادیده گرفته شدن تغییر شکل برشی در تئوری کلاسیک در این تحقیق از تئوری مرتبه اول برشی استفاده شده است. بارهای وابسته به تغییر شکل که در این مطالعه بررسی خواهد شد به بارهای گفته می شود که راستای بار وابسته به تغییرشکل می باشد که معمولاً در آنالیزها برای سادگی تحلیل جهت بارها ثابت فرض می شود. مصالح پوسته به صورت کامپوزیتی لایه ای در نظر گرفته شده است و روش محاسبه کمانش پوسته به روش مقدار ویژه و به صورت نیمه تحلیلی می باشد. توابع تغییر مکان به صورت ترکیب سری فوریه در جهت محیطی پوسته و توابع چند جمله ای در جهت طولی پوسته تعریف می شوند. صحت نتایج به دست آمده از برنامه نوشته شده برای تحلیل کمانش پوسته های استوانه ای با نتایج مراجع دیگر و همچنین با نرم افزار اجزاء محدود آباکوس مقایسه گردیده استکلیدواژه ها
پوسته های استوانه ای، نوار محدود، تئوری مرتبه اول برشی، کمانش، بارهای وابسته به تغییر شکلمقالات مرتبط جدید
- رتبه بندی فاکتورهای اساسی در ایمنی و امنیت مواد غذایی در زنجیره تأمین با روش BWM در ایران
- ارائه الگوی پیاده سازی سیستم QA/QC در ساخت ساختمان های سبز و اولویت بندی عوامل با استفاده از روش دیمتل و تحلیل AHP (مطالعه موردی شهر کرج)
- کاربرد محاسبات خاکستری در مدل سازی ریاضی
- اولین کنفرانس ملی مدل سازی ریاضی و رو ش های محاسباتی در علوم و مهندسی مدل های حمل و نقل با ساختار مسئله چند انتخابی
- احراز هویت در تلفن های همراه هوشمند از طریق شناسایی هندسه دست بدون تماس مبتنی بر شناسایی رنگ پوست و استخراج ویژگی های بیومتریک
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.