برنامه ریزی برای توسعه ی گردشگری در استان کهگیلویه و بویراحمد
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی توسعه علوم جغرافیا، گردشگری و توسعه پایدار ایران
- کد COI اختصاصی: GEOB08_012
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 99
نویسندگان
دانشجوی دکتری شهرسازی-دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج
استادیار گروه معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج
چکیده
یکی از موضوعات مهم و اساسی که نقش بسیار مهمی در توسعه ی اقتصادی شهرها و روستاها دارد و می تواند با طراحی سناریو منجر به بهبود رشد اقتصادی و بالا رفتن کیفیت زندگی افراد شود، مقوله ی توسعه ی صنعت گردشگری است. امروزه صنعت گردشگری به عنوان یکی از درآمدزاترین بخشهای اقتصاد جهان، مورد توجه بسیاری از کارشناسان، محققان و سیاستگذاران قرار گرفته است. در عرصه ی برنامه ریزی به ویژه برنامه ریزی توسعه ی مدیریت گردشگری، پرداختن به آینده و برنامه ریزی برای آن، جزء جدا نشدنی فرایند برنامه ریزی به شمار می آید. استان کهگیلویه و بویراحمد به عنوان یکی از مناطق مهم گردشگری در ایران، سرشار از جاذبه های مهم تاریخی، اجتماعی، طبیعی و فرهنگی بوده و دارای پتانسیل و شرایط آب و هوایی متنوع می باشد که می تواند پاسخگوی سلیقه و نیاز هر نوع گردشگر داخلی و خارجی باشد. مطالعه، تحقیق و شناسایی این پتانسیل ها و جاذبه ها می تواند زمینه های رشد و توسعه ی بخش های مختلف و رفاه شهری برای شهروندان را در این استان فراهم آورد. اگر برنامه ریزی ها و سیاست گذاری های استان کهگیلویه و بویراحمد بر توسعه بخش گردشگری متمرکز شوند، نه تنها مسیر دستیابی این استان به اهدافی نظیر رشد اقتصادی هموار می شود، بلکه می تواند زمینه بسیار مناسبی را برای اشتغال زایی در استان کهگیلویه و بویراحمد فراهم نماید. در این راستا، پیشنهاد می شود که زمینه های تشویق بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در بخش گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد فراهم شود.کلیدواژه ها
برنامه ریزی، گردشگری، استان کهگیلویه و بویر احمدمقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.