یشگیری کیفری کلاهبرداری در فضای مجازی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی فقه، حقوق، وکالت و علوم اجتماعی در افق ایران ۱۴۰۴
- کد COI اختصاصی: LSPCONF08_047
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 9
نویسندگان
دانشجوی دکتری،گروه حقوق کیفری و جرم شناسی،واحد تبریز،دانشگاه آزاد اسلامی،تبریز،ایران
دانشجوی کارشناسی پیوسته رشته حقوق،واحد زنجان،دانشگاه آزاد اسلامی،زنجان،ایران
طلبه سطح سه حوزه، حوزه علمیه امام صادق(ع) زنجان، زنجان، ایران
چکیده
کلاهبرداری در فضای مجازی یکی از معضلات عمده ای است که با گسترش اینترنت و فناوری های نوین افزایش یافته است این نوع کلاهبرداری می تواند به صورت های مختلفی مانند فیشینگ، فروش کالاهای تقلبی، کلاهبرداری های مالی آنلاین در فضای دیجیتال رخ دهد پیشگیری کیفری از کلاهبرداری در فضای مجازی به عنوان یک ضرورت در نظام های حقوقی مختلف مطرح است. در این مقاله به بررسی روش ها و تدابیر پیشگیرانه از کلاهبرداری در فضای مجازی پرداخته شده و نقش قوانین و نهادهای قضائی در برخورد با این پدیده تحلیل شده است. یکی از مهم ترین راهکارهای پیشگیرانه، آموزش کاربران و ارتقای آگاهی عمومی در خصوص تهدیدات فضی مجازی است. علاوه بر این، تقویت همکاری های بین المللی و ارتقاء زیرساخت های امنیتی نیز به عنوان اقدامات پیشگیرانه مهم مطرح شده است. در نهایت، برای مقابله با کلاهبرداری در فضای مجازی، همکاری مستمر میان دولت ها، شرکت های فناوری و کاربران ضروری است.کلیدواژه ها
کلاهبرداری، فضای مجازی ، پیشگیری، کیفریمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.