نقش برنامه ریزی منطقه ای در دستیابی به توسعه ی پایدار گردشگری شهری
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: نخستین کنگره ملی توسعه پایدار و مسئولیت های اجتماعی: چالش ها و راهکار ها
- کد COI اختصاصی: MHSCS01_478
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 161
نویسندگان
استاد دانشگاه گیلان
دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی منطقه ای دانشگاه گیلان
چکیده
امروزه برنامه ریزی منطقه ای تحولیافته است . شهرها برای رفاه و آسایش بیش تر شهروندان مدیریت می شوند. برنامه ریزی منطقه ای ، نقش مهمی در موفقیت برنامه ها و طرحهای توسعه شهری ، به عهده دارد. این موضوع، به خصوص در ارتباط با توسعه پایدار بیش تر اهمیت می یابد. شهرهای امروزه از نظر گردشگری شهری به عنوان یکی از عوامل مهم توسعه اقتصادی اجتماعی و رفاهی شهر و شهرنشینان یاد می شود. به طوری که به عنوان یک صنعت مورد توجه اکثر کشورهای جهان است . باوجود اینکه کشور ما به عنوان یکی از کشورهای مستعد در زمینه صنعت گردشگری است و نیز می تواند مورد توجه بسیاری از سرمایه گذاران داخلی و نیز بین المللی قرار گیرد چرا رشد این صنعت در کشور ما بسیار اندک و ناچیز است . این پژوهش درصدد است که نقش مدیریت شهری به توسعه ی پایدار گردشگری شهری مورد بررسی قرار داده است . نتایا حاکی از آن است که بین مدیریتی پارچه شهری و همکاریهای متقابل مدیران شهری و مردم محلی با دستیابی به توسعه ی پایدار گردشگری شهری رابطه مثبت و مستقیم وجود دارد،یعنی هرمقدار برنامه ریزی منطقه ای هماهنگتر باشد و ارتباطات بیش تر بین برنامه ریزی منطقه ای و مردم محلی برقرار شود، بهمان اندازه امکان دستیابی به توسعه ی پایدار گردشگری شهری بیش تر خواهد شد.کلیدواژه ها
برنامه ریزی منطقه ای ، توسعه پایدار ، گردشگری شهریمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.