بررسی شاخص های هیدرولیکی بر روی طرح های توسعه و نوسازی شبکه های توزیع آب شهری مطالعه موردی: شهرستان نهبندان
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: هفتمین کنگره ملی مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: NCCE07_0834
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 831
نویسندگان
استادیارگروه مهندسی آب دانشگاه بیرجند
کارشناس مهندسی مکانیک، دانشگاه بیرجند
کارشناس ارشد مهندسی منابع آب، دانشگاه بیرجند
دانشجوی کارشناس ارشد مهندسی منابع آب، دانشگاه بیرجند
چکیده
از ساختارهای زیر بنایی که دارای اهمیت است شبکههای ابرسانی میباشند . روند رو به رشد شهرها و توسعه زیر ساختها با انواع کاربریهای مختلف و همچنین اصلاح بافتهای فرسوده شبکههای تحت بهره برداری، لزوم بررسی طرحهای توسعه و نوسازی را اشکار میکند. از طرفی باتوجه به اینکه شبکههای تحت بهره برداری در سطح شهرها بایستی در یک سطح با قابلیت اطمینان مناسب باشند، امکان توسعه ساختاری بدون توجه به محدودیتهای موجود در شبکههای ابرسانی مقدور نمی باشد. هدف از این تحقیق مطالعه موردی تاثیر شاخصهای هیدرولیکی بر طرحهای توسعه و نوسازی شبکه آبرسانی شهرستان نهبندان با استفاده از تلفیق نرم افزار سیستمهای اطلاعات جغرافیایی ) ArcGIS ( و نرم افزار تحلیل هیدرولیکی شبکه های آب ) WaterGEMS ( میباشد. ابتدا با استفاده از داده های مورد نیاز تحلیل هیدرولیکی شبکه آبرسانی شهرستان نهبندان توسط نرم افزار WaterGEMS تهیه میشود. سپس به بررسی و اولویتدهی نقاط شبکه پرداخته می شود. داده های خروجی این بخش به عنوان ورودی به نرم افزار ArcGIS وارد شده و نهایتا خروجی به صورت نقشههای رستری بدست میآید که الگوی مشخصی را برای نوسازی و توسعه شبکه بدست میدهد. نتایج مدل تلفیقی بر روی شبکه فوق نشان داد که این شبکه در ناحیه فشاری A از نقطه نظر شاخص فشار، شاخص عملکرد فشار و شاخص قابلیت اطمینان در وضعیت مناسبی قرار دارد و در ناحیه فشاری B به علت بالا بودن فشار از نقطه نظر شاخص فشار و شاخص عملکرد فشار در اکثر گرهها در وضعیت نامناسب و از نقطه نظر شاخص قابلیت اطمینان در وضعیت مناسبی قرار دارد.کلیدواژه ها
شاخص فشار، شاخص عملکرد فشار، شاخص قابلیت اطمینان، نهبندان، WaterGEMSمقالات مرتبط جدید
- Synergizing Urban Flood Risk Management with AdvancedWater Technologies in a Warming Climate
- بررسی اثر تغییر کاربری اراضی بر مدیریت خطر سیلاب حوضه آبریز رودخانه کن
- بررسی اثر دبی با دوره بازگشت های مختلف بر حریم کمی رودخانه (مطالعه موردی : حوضه آبریز ده بالا و طزرجان)
- Statistical analysis and numerical simulation of the turbulent flow inopen channels
- تحلیل عدم قطعیت پارامترهای مدل شبیه سازی کیفی آب رودخانه با استفاده از الگوریتمDREAM
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.