پیاده سازی اینترنت اشیا برای مدیریت هوشمند ترافیک

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی هوش مصنوعی و چشم انداز آینده آن در علوم مهندسی برق ، کامپیوتر ، مکانیک و مخابرات
  • کد COI اختصاصی: ICCPM04_034
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 360
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آرمین تهمتن

استاد رشته مهندسی کامپیوتر ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب ، تهران ، ایران

بهراد صدیق

دانشگاه تهران غرب

چکیده

در این مقاله، هدف این است که درک کنیم چگونه فناوری اینترنت اشیا می تواند توسعه زیرساخت های شهرهایهوشمند را بهبود بخشد. بعد از تحقیقات به این نتیجه رسیدیم که تحقیقات و بررسی ها در زمینه اینترنت اشیا وشهرهوشمند در سالهای اخیر رشد قابل توجهی داشته و شمار تحقیقات مربوطه با شیب بالا افزایش یافته است. کاربردهایاصلی اینترنت اشیا برای شهرهای هوشمند شامل ساختمان های هوشمند، حمل و نقل، مراقبت های بهداشتی،پارکینگ هوشمند و شبکه های هوشمند است . فناوری اینترنت اشیا، ازطریق یک رویکرد متقابل رشته ای، می تواندمشکلات مردم را کاهش داده و حل کند ، روز به روز بر تعداد وسایل نقلیه و تعداد بزرگراه ها افزوده می شود و زمانصرف شده در سفر، ضایعات سوخت، آلودگی هوا و مشکلات حمل و نقل مرتبط است نیز افزایش می یابد. در این مقالهتمرکز بر پیشنهاد یک سیستم مدیریت ترافیک هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیاء انقلابی است که می تواند جایگزینسیستم های مدیریت ترافیک موجود می شود و پتانسیل افزایش قابل توجه کاهش ترافیک را دارد. سیستمی استکم هزینه، بسیار مقیاس پذیر، سازگار و آسان برای ارتقا.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیا ، مدیریت هوشمند ترافیک، جاده، حمل و نقل

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.