علل ترویج عرفانهای نوظهور کاذب در استان ایلام
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی معلمان برتر
- کد COI اختصاصی: MISCONF01_0662
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 116
نویسندگان
آموزش و پرور ش
آموزش و پرور ش
چکیده
ترویج جنبش های انحرافی نو پدید دینی، عرفان های نوظهور کاذب در دهه ی اخیر در استان ایلام، باعث گسترش نوعی تفکر صوفی گرایانه و خرافی مسلکانه در سبک زندگی برخی خانوادههای ایلامی گردیده است. جنبش های انحرافی در صددند با تلفیق و الگوبرداری از ادیان مختلف، مجموعه ای التقاطی به وجود آورده و در جوامع مختلف به تبلیغ بپردازند که در ابتدا از اعتبار دین رسمی به ویژه دین مبتنی بر فقه بکاهند و سپس با ترویج عقاید صوفی گرایانه در جامعه، زمینه های رشد و گسترش خرافه گری را مهیا سازند. از جهتی دیگر؛ گسترش فرقه های انحرافی از ابزارهای مهم تهاجم فرهنگی و جنگ نرم است و با به کارگیری این ابزار در جریان تهاجم فرهنگی بدون آنکه چهره واقعی و نیت سوء مهاجم معلوم باشد، ارزشها و هنجارهای بنیادی جامعه مورد هجوم قرار گرفته و زمینه های پذیرش افکار انحرافی فراهم میشود. بنابراین، بررسی علل ترویج و گرایش به آنها ضروری است. غایت این نوشتار، تبیین علل ترویج عرفانهای نوظهور کاذب و تحلیل مهمترین دایل اصلی گرایش به این فرقه ها در استان ایلام است. روش تحقیق توصیفی و به شیوه ی کتابخانه ای و اسنادی است. نتایج تحقیق بیانگر آن است؛ ترویج عرفانهای نوظهور کاذب در استان ایام از برنامه های عمیق سیاسی دشمنان خارجی شناخته شده است و برخی افراد، بدون شناخت این اهداف، به آنها میپیوندند.کلیدواژه ها
عرفان کاذب، عرفان نوظهور، جنبش نوپدید، استان ایلام.مقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.