معرفی انواع های سازه های حفاری شناور در آب های عمیق

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین کنفرانس و نمایشگاه تخصصی نفت
  • کد COI اختصاصی: PTCE01_158
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1114
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کسری امانی

دانشگاه صنعتی مالک اشتر اصفهان

عبدالرضا کبیری

دانشگاه صنعتی مالک اشتر اصفهان

چکیده

با رشد روز افزون علم و فناوری فعالیت ها در حوزه علم فراساحل در آب های عمیق رو به رشد بوده و کشورها در صدداثبات فزآینده خود به آب های هر چه عمیق تر و توسعه میدان های هر چه گسترده تر هستند. در پی تمام شدن ذخایر نفت و گاز در حوزه آب های کم عمق و نیازشدید ملت ها به طلای سیاه که کم کم نایاب می شود، دولت ها با هر قیمتی دل را به دریا و آن هم اعماق بیشتر از 2000 متر زده اند.خوشبختانه ایران با توجه به منابع غنی در حوزه نفت و گاز و دارا بودن حدود 20 درصد از ذخایر نفت و گاز موجود در دریاهای جهان که در منطقه پارس جنوبی و دریای خزر قرار دارند میتواند یکی از قدرت های این صنعت در دنیا باشد[ 1]. در این مقاله ابتدا مراحل طراحی سکوهای شناور و مزیت آن ها نسبت به سکو های ثابت در آب های عمیق بررسی شده ، سپس سازه های حفاری شناور در آب های عمیقمعرفی می گردد و مزایا و معایب هر یک از آن ها مورد مطالعه قرار گرفته و در پایان هریک از این سازه ها برای عملیات مشخص با توجه به توانایی هایشان انتخاب می شوند

کلیدواژه ها

سکوهای شناور، سیستم های حفاری،فراساحل،

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.