تعیین نقطه گیر قبل از عملیات جارینگ ، شناسایی مشکلات و مشخصات فنی جار

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین کنفرانس و نمایشگاه تخصصی نفت
  • کد COI اختصاصی: PTCE01_096
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 944
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدرضا حسینی نژاد

دانشجوی کارشناسی گروه مهندسی نفت

بهزاد زربخش

دانشجوی کارشناسی گروه مهندسی نفت

میلاد داوری شلمزاری

دانشجوی کارشناسی گروه مهندسی نفت

چکیده

در سال های اخیر گیر لوله های حفاری بخاطر آشنا نبودن و تجربه نداشتن افراد و مشکلات سازند رخ داده است. در صنعت حفاری هر گونه اشتباه و محاسبات نادرست خسارات و هزینه های زیادی را به وجود می آورد . یکی از این مشکلات ، گیر کردن لوله های حفاری درون چاهمی باشد ، که می توان با به کار گیری متخصصین با تجربه و محاسبات دقیق باعث جلوگیری از این اتفاق شود . در هنگام گیر کردن لوله هایحفاری از چندین روش ( در شرایط متفاوت ) برای آزاد سازی استفاده می شود . همان طور که آزاد سازی مستلزم محاسبات مختلف می باشد، در این مقاله تلاش نموده ایم ، به تعیین نقطه گیر در هنگام گیر کردن رشته های حفاری و چگونگی آزاد سازی به روش جار و مشخصات فنی آن ، همچنین چگونگی مسلح کردن و کنترل و شیوه ی جار زدن به همراه محاسبات آن پرداخته شود

کلیدواژه ها

جار مکانیکی ، جار هیدرولیکی ، نقطه گیر/BHA

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.