بهینه سازی فشار شبکه های ثقلی آبرسانی شهری موجود با الگوریتم مورچگان
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: کنفرانس ملی تجاری سازی، توسعه ملی و علوم مهندسی
- کد COI اختصاصی: CCNDES01_068
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1345
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های هیدرولیکی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان
دانشیار بخش مهندسی عمران، دانشگاه شهید باهنر کرمان
چکیده
تا کنون عمده مطالعات انجام شده در خصوص بهینه سازی شبکه های آبرسانی صرفا بر روی شبکه هایی بوده که در دست طراحی بوده اند. در این مقاله بعد از 2 سال کار کتابخانه ای و میدانی مداوم ، برخلاف اکثر مطالعات انجام شده قبلی،کار بر روی یک شبکه موجودواقع در شهر جوپار بعنوان پایلوت انجام شده است. از آنجا که بیشتر اطلاعات مورد نیاز در دسترس نبود نیاز به برداشتهایی دقیق از همه اجزا شبکه احساس میشد. بعد از پیمایش تمام نقاط مرتبط با شبکه آب شهر، اطلاعات ثبت شده، مرتب، و به کامپیوتر انتقال داده شدند . جهت انطباق مدل کامپیوتری ایجاد شده با واقعیت، اقداماتی در روند ایجاد مدل صورت گرفت. با در دست داشتن آمار میزان مصرف آب شهر در سالهای گذشته، میزان و الگوی مصرف مشخص گردید. یک کد بهینه سازی بر ا ساس الگوریتم جامعه مورچگان در محیط MATLABنوشته شد که هدف از آن کمینه کردن فشار در شبکه برای جلوگیری از هدر رفت آب بود . این کد با نرم افزارEPANET2.0 برای انجام تحلیل های هیدرولیکی تلفیق شد و به این ترتیب یافتن محل قرارگیری و میزان فشار خروجی شیرهای فشار شکن برای رسیدن به فشار مناسب برای کلیه گره ها و در تمامی ساعات شبانه روز تحقق یافت. در این مقاله مطالب به دو بخش مطالعات میدانی و کتابخانه ای تقسیم بندی شده و فعالیتهای صورت گرفته در هر زمینه توضیح داده شده استکلیدواژه ها
بهینه سازی، شیر فشارشکن، شبکه ثقلی آبرسانی شهری، الگوریتم مورچگانمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.