اولویت بندی عوامل آسیب پذیر ساختمان ها در پدافند غیرعامل با استفاده از روش AHP (مطالعه موردی : شهرستان بندرعباس)
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: دهمین کنگره سالانه بین المللی عمران، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU10_476
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 109
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشدمهندسی عمران، مهندسی و مدیریت ساخت ، واحد سیرجان، دانشگاه آزاد اسلامی ، سیرجان، ایران
استادیار گروه مهندسی عمران، واحد سیرجان، دانشگاه آزاد اسلامی ، سیرجان، ایران
چکیده
نظر به اینکه کشور ما ایران در زمره شش کشور بحرانی و حادثه خیز جهان به شمار می رود و همچنان شاهد ساخت پروژههایی هستیم . بحرانیکی از بزرگترین و مخربترین مسائلی است که اثر ویرانکننده و تخریبی بر پروژههای ساختمانی دارد و همه عوامل پروژه را تحت تاثیر خود قرار می دهد. ازاین رو، حرکتی دانش بنیان و انعطافپذیر در برنامه ریزی ها از اهمیت بسیاری برخوردار است . لذا تدوین اصولی پایدار در برنامه راهبردی کشور در ارتباط با پدافند غیرعامل به عنوان اهرمی بازدارنده عمل می کند در این تحقیق سعی شده که با شناسایی معیارهای اصلی موثر و زیر معیارهای به اولویت بندی آنها پرداخته شود و در بین عوامل شناسایی شده در خصوص نقش عوامل آسیب پذیر در پدافند غیرعامل در شهرستان بندرعباس، توسعه پایدار در راس کار و سپس به ترتیب عوامل تکنولوژی ، عوامل اجتماعی و عوامل اقتصادی در اولویت های بعدی جهت بررسی عوامل آسیب پذیر در پدافند غیرعامل در شهرستان بندرعباس مد نظر قرار گیرد. بطور خلاصه از نتایج این پژوهش چنین بر می آید که امروزه بررسی عوامل آسیب پذیر در پدافند غیرعامل در شهرستان بندرعباسیک بخش اساسی از مدیریت استراتژیک پروژه های ساختمانی است . پدافند غیرعامل نیازمندیک رویکرد منظم و نظام-مند است که مبتنی بر هوشیاری ، حساسیت مدیریتی ویک درک خوب از اهمیت برنامه ریزی دقیق وآمادگی سازمانی پروژه است .کلیدواژه ها
اولویت بندی ، عوامل آسیب پذیر، پدافند غیرعامل ، روش AHP، شهرستان بندرعباسمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.