بررسی رابطه عاطفی والدین با فرزندان و تاثیر آن در اعتیاد جوانان شهر همدان
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی علوم انسانی، اجتماعی و سبک زندگی
- کد COI اختصاصی: HSLCONF16_047
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 93
نویسندگان
کارشناس ارشد روانشناسی بالینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه
دکترای تخصصی روانشناسی دانشگاه علوم و تحقیقات تهران
چکیده
از آن جا که نوجوانان به دلیل رشد ناکافی ذهنی و اجتماعی ارتباط بین فعالیت های حال و آینده خود را نمی بینند و فکر می کنند قادر به تغییر زندگی خوردند (هر لحظه که اراده کنند)، با این تصور واهی که خود را اصلاح کرده، مصرف را کنار خواهند گذاشت ، ممکن است مدت ها درگیر فعالیت های مربوط به مواد شوند و زمانی به خود آیند که دیگر نتوانند این سبک زندگی را کنار بگذارند. هدف این پژوهش بررسی رابطه عاطفی والدین با فرزندان وتاثیر آن در اعتیاد جوانان شهر همدان می باشد. روش تحقیق در این پژوهش بصورت همبستگی پیمایشی است . جامعه آماری در تحقیق حاضر کلیه جوانان معتاد و غیر معتاد شهر همدان بود. برای حجم نمونه در پژوهش حاضر تعداد ۵۰ نفر از جوانان معتاد به روش در دسترس و تعداد ۵۰ نفر هم از جوانان غیر معتاد به روش تصادفی انتخاب شدند. برای سنجش رابطه عاطفی والدین از پرسشنامه استاندارد جو عاطفی ۱۶ سوالی هیل برن (۱۹۶۴) و برای سنجش اعتیاد هم از پرسشنامه گرایش به اعتیاد وید و بوچر (۱۹۹۲) استفاده شد. اطلاعات از آزمون T تست استفاده شد. در فرضیه اول (نوع رابطه اعضای خانواده) تایید گردید یعنی اینکه بین نوع رابطه اعضای خانواده با نوجوانان در شهر همدان رابطه ای معنادار وجود داشت . در فرضیه دوم یعنی اینکه بین نوع رابطه ی اعضای خانواده با جوانان و گرایش آنان به اعتیاد در شهر همدان رابطه ای معنادار وجود داشت . در فرضیه سوم یعنی اینکه بین نوع رابطه مشاجره بین اعضای خانواده با گرایش جوانان به اعتیاد در شهر همدان رابطه ای معنادار وجود داشت .کلیدواژه ها
رابطه عاطفی والدین ، اعتیاد، جوانانمقالات مرتبط جدید
- فناوری های نوین در آموزش: تسهیل یادگیری یا ایجاد شکاف دیجیتالی؟
- تعارض و همگرایی توسل به اصل ضرورت نظامی در شرایط اضطراری: بازنگری حقوق بشردوستانه در درگیری های مسلحانه
- Using Renewable Energy For Sustainable Port
- حق بر حریم خصوصی در فضای مجازی با تاکید بر قوانین ایران و اروپا
- تاثیر هوش مصنوعی بر عدالت در حقوق بین الملل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.