بررسی عوامل مؤثر در سنتز هرسینیت FeAl2O4 به روش سل - ژل
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: هشتمین کنگره سرامیک ایران
- کد COI اختصاصی: ICC08_104
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 648
نویسندگان
گروه سرامیک، دانشکده مهندسی مواد و متالورژی، دانشگاه علم و صنعت ایران
گروه سرامیک، دانشکده مهندسی مواد و متالورژی، دانشگاه علم و صنعت ایران
گروه سرامیک، دانشکده مهندسی مواد و متالورژی، دانشگاه علم و صنعت ایران
چکیده
هرسینیت یک مینرال اکسید ی آهن - آلومینیم از گروه اسپینل با فرمول FeAl2O4 است که دمای ذوب آن 1780 درجه سانتیگراد است و به دلیل شرایط خاص تشکیل آن به ندرت به صورت طبیعی یافت می شود وعوامل موثر بر سنتز آن کمتر مورد مطالعه قرار گرفته است. در صنعت دیرگداز استفاده از هرس ینیت بعنوان جایگزین مناسبی برای دیرگدازها ی منیزی ا-کروما به عنوان پوشش کوره ها ی دوار گسترده شده است .هرسینیت استحکام فشاری سرد دیرگدازهای اسپینلی را افزایش داده و مقاومت شیمیایی آنها را افزایش می دهد در این تحقیق سنتز اسپینلFeAl2O 4 با استفاده از نیترات های آلومینیم و آهن سه ظرفیتی که هر دو محلول در آب بوده و از ساکاروز به عنوان یک زمینه پلیمری که امکان رشد ذرات نانوسا یز را کاهش می دهد استفاده شد. ایجاد یک لایه مانع توسط ساکاروز میزان میانکنش بین ذرات را کاهش داده و مانع ازآگلومراسیون می شود. بعد از تهیه سل یکنواخت با حرارت دهی در دمای 200 درجه سانتیگراد ژلاسیون رخ داد و سپس ژل حاصله در دمای 150 درجه سانتیگراد خشک شد . سپس بر ای بررس ی تاث یر دما واتمسفر بر سنتز هرسینیت، پیش ماده در دماها ی 500 1000 1250 و 1450 به صورت دفن ی در گرافیت کلسینه شد و فازهای ایجاد شده مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به حضور اکسیژن و عدم ایجاد شر ایط احیای کامل برای تبدیل ظرفیت آهن از 3 به 2 در مراحل بعدی کار از اتمسفر آرگون با دما ی 1200 درجه سانتیگراد استفاده شدکلیدواژه ها
هرسینیت، سنتز، ساکاروزمقالات مرتبط جدید
- تاثیر خشکسالی بر جنگلهای زاگرس و راههای مقابله با آن به منظور مدیریت پیامدهایمحیط زیست ی آن
- بررسی مکانیزم های تشکیل و اندازه گیری یون Cr۶+ در نسوزهای باطله منیزیا کرومیتی صنعت مس به روش ICP-MS
- صنعت سرامیک ایران و استانداردهای ملی
- ساخت آهنربای باریم ناهمسانگرد برای فن رادیوتور اتومبیل پراید
- تاثیر شرایط زینتر بر ریز ساختار و خواص فرو الکتریکی PYZNT تهیه شده به روش فعال سازی مکانیکی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.