پیش بینی استحکام خمشی اتصال چسب در قطعات چینی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: هشتمین کنگره سرامیک ایران
- کد COI اختصاصی: ICC08_028
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 679
نویسندگان
دانشگاه بی نالمللی امام خمینی (ره)،
دانشگاه بی نالمللی امام خمینی (ره)،
دانشگاه بی نالمللی امام خمینی (ره)،
دانشگاه بی نالمللی امام خمینی (ره)،
چکیده
استحکام خام و پخت مناسب بین دو قطعه چینی متصل شده با استفاده از چسب، تابع عوامل مختلف ی است که پیش بینی تاثیر ترکیب چسب و دانه بندی مواد اولیه به وسیله شبکه عصبی مصنوعی هدف این پژوهشمی باشد. فرمولاسیون چ ینی زجاجی با ترکیب مینرالی کائو لینیت، فلدسپار و کوارتز به ترتیب با درصدها ی 30 ،45 25 ساخته شد . برای ته یه چسب از دوغاب بدنه به همراه مواد افزودن ی پلی ونیل الکل PVA) سرکه و کربوکس ی مت یل سلولزCMC) در مقاد یر مختلف استفاده شد . علاوه بر ترک ی ب چسب و درصد چسب دانه بندی آن ن یز بعنوان متغ یر د یگری در نظر گرفته شد . قطعاتی مکع ب مستط یل شکل از بدنه مذکور ته ی ه و با چسب های نامبرده دو به دو به هم متصل گرد یدند که مجموعا 198 نمونه بدست آمد سپس استحکام خمشی در دو حالت خام و پخته شده مورد بررس ی قرار گرفت . نتایج حاصل با بهره گیری از شبکه عصبی مصنوعی با استفاده از سه پارامتر و رودی نوع چس ب، درصد چسب و دانه بندی، جهت پیش بینی استحکام خمشی خام و پخت به کار گرفته شده است . درشبیه سازی داده ها از نرم افزارMatlab استفاده شد و شبیهسازی با استفاده از شبکه پیش خور با الگوریتم پس انتشارLevenberg-Marquardt انجام شده است. پس از آموزش و تست شبکه ب هینه، مشخص شدکه شبکه مورد استفاده با ویژگی های تعیین شده قادر به پیش بینی استحکام با استفاده از سه پارامتر ورودی با دقت مناسب خواهد بود.کلیدواژه ها
استحکام، چسب، اتصال، چینی، شبکه عصبی مصنوعیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر خشکسالی بر جنگلهای زاگرس و راههای مقابله با آن به منظور مدیریت پیامدهایمحیط زیست ی آن
- بررسی مکانیزم های تشکیل و اندازه گیری یون Cr۶+ در نسوزهای باطله منیزیا کرومیتی صنعت مس به روش ICP-MS
- صنعت سرامیک ایران و استانداردهای ملی
- ساخت آهنربای باریم ناهمسانگرد برای فن رادیوتور اتومبیل پراید
- تاثیر شرایط زینتر بر ریز ساختار و خواص فرو الکتریکی PYZNT تهیه شده به روش فعال سازی مکانیکی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.