تاثیر برنامه های آموزش جمعی بر بهبود رضایت مشتریان(مطالعه موردی: بیمه سامان)
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سی ویکمین همایش ملی و دوازدهمین همایش بین المللی بیمه و توسعه: رضایت مندی و اعتماد مردم به صنعت بیمه
- کد COI اختصاصی: INSDEV31_212
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 117
نویسندگان
کارشناس مسئول صدور بیمه های آتش سوزی شرکت بیمه سامان، تهران
کارشناس مسئول خسارت بیمه های آتش سوزی شرکت بیمه سامان، تهران
چکیده
در این پژوهش، تاثیر برنامه های آموزش جمعی بر بهبود رضایت مشتریان در شرکت بیمه سامان بررسی شده است. هدف اصلی این تحقیق، ارزیابی این است که آیا برنامه های آموزشی بهبود یافته می توانند باعث افزایش رضایت مشتریان شوند. در این راستا، از روش تحقیق کمی و کیفی استفاده شده است. جامعه آماری شامل مشتریان شرکت بیمه سامان بوده و نمونه گیری به روش تصادفی ساده انجام شده است. ابزار جمع آوری داده ها پرسشنامه و مصاحبه های نیمه ساختاریافته بوده و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزارهای آماری SPSS و AMOS انجام شده است. یافته های پژوهش نشان می دهد که برنامه های آموزش جمعی نه تنها به افزایش آگاهی مشتریان درباره خدمات بیمه ای کمک می کند، بلکه به طور معناداری رضایت کلی مشتریان را نیز بهبود می بخشد. نتایج مدل سازی معادلات ساختاری نشان می دهد که بین آموزش های جمعی و رضایت مشتریان رابطه معناداری وجود دارد. همچنین، شاخص های برازش مدل نشان دهنده تطابق بالای مدل با داده های واقعی است. نتیجه گیری کلی این است که برنامه های آموزش جمعی، به ویژه در صنعت بیمه، می تواند نقش مهمی در بهبود تجربه مشتریان ایفا کند. نوآوری این پژوهش در تاکید بر نقش آموزش های جمعی در جلب اعتماد مشتریان و افزایش بهره وری خدمات شرکت های بیمه ای است. پیشنهاد می شود که شرکت های بیمه به توسعه بیشتر این برنامه ها بپردازند تا رضایت مشتریان خود را ارتقا دهند.کلیدواژه ها
برنامه های آموزش جمعی، بهبود رضایت مشتریان، شرکت بیمه سامانمقالات مرتبط جدید
- مدیریت شهری و برنامه ریزی شهری: نقش شهروندان در شکل دهی به آینده شهری
- نقش رهبری تحول آفرین در بهبود سلامت روانی کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- درس پژوهی آموزش ضرب کسرها در پایه پنجم ابتدایی
- چگونگی بر طرف نمودن مشکل اختلالات یادگیری دانش آموز پایه دوم ابتدایی
- علت های عدم تمرکز دانش آموزان و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.