نقش مدیریت دانش در آموزش و پرورش استثنایی
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: اولین همایش ملی راهکارهای ارتقاء مباحث مدیریت ، حسابداری و مهندسی صنایع در سازمانها
- کد COI اختصاصی: IMIIMAIEO01_196
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1349
نویسندگان
کارشناسی ارشد برنامه ریزی آموزشی (مدرس دانشگاه پیام نور واحد شوش)
کارشناسی ارشد برنامه ریزی آموزشی (مدرس دانشگاه پیام نور واحد شوش)
کارشناسی ارشد برنامه ریزی آموزشی (مدرس دانشگاه پیام نور واحد شوش)
کارشناسی ارشد برنامه ریزی آموزشی (مدرس دانشگاه پیام نور واحد شوش)
چکیده
اموزش و پرورش مهمترین نهاد اجتماعی برآمده از متن جامعه ودر عین حال سازنده و تکامل دهنده آن است. تأثیر آموزش و پرورش در پیشرفت جامعه امری کاملاً محسوس است، آموزش و پرورش تنها عاملی است که در سایه برنامه های دقیق و حساب شده و نیروهای ارآمد خود قادر است به نیازهای اجتماعی پاسخ مساعد و قطعی بدهد. آموزش و پرورش قابلیت و توان نیروی انسانی را ارتقاء می بخشد و در شکوفا ساختن استعدادهای افراد نقش مؤثری دارد. میزان موفقیت و کارآیی یک نظام آموزشی بستگی به عوامل و عناصر آن و چگونگی بهره برداری از آنها دارد، در یک نظام آموزشی عوامل و عناصر گوناگونی دخالت دارند که هریک سهم کم و بیش مهمی در این امر می توانند داشته باشند. مانند: مدیریت اهداف و برنامه های آموزشی، کتب درسی، معلمان، امکانات و وسایل آموزشی و کمک آموزشی که از این جمله اند (حسینی مجد و همکاران، 1377). کارکردن با کودکان استثنائی، در نفس خود بسیار دشوار است، بیش فعال، ناسازگار و دشوار، بدون تکرار و تلاش فراوان امکانپذیر نیست. بدیهی است که تلاش زیاد از حد، موقعیت را غیر قابل تحمل می کند. از این رو کار با این دانش آموزان نیاز به اهداف جدیدی دارد که نیل به این اهداف مستلز م وجود دانش و شیوه های مدیریتی نوین از جمله مقوله مدیریت دانش در آموزش و پرورش استثنایی است که در این مقاله به بررسی تأثیر این شیوه نوین مدیریتی در نظام آموزش و پرورش استثنایی پرداخته می شود. هدف از مقاله حاضر آشنایی خوانندگان و علاقمندان با آموزش و پرورش استثنایی و همچنین نقش مدیریت دانش در آموزش و پرورش استثنایی می باشد.کلیدواژه ها
آموزش و پرورش استثنایی- مدیریت دانش- آموزش و پرورشمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.