کاربرد اصول تربیتی در آموزش ادبیات فارسی در مدارس ابتدایی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: IRCEMET03_407
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 25
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بابل. بابل. ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد روان شناسی تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بابل. بابل. ایران
چکیده
آموزش ادبیات فارسی در مدارس ابتدایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است، زیرا این مرحله از تحصیل نه تنها به یادگیری زبان و ادبیات کمک می کند، بلکه به شکل گیری شخصیت و هویت کودکان نیز نقش به سزایی دارد. در این راستا، کاربرد اصول تربیتی در فرآیند تدریس و یادگیری ادبیات فارسی می تواند تاثیرات مثبت و پایداری بر یادگیرندگان به دنبال داشته باشد. اصول تربیتی، شامل مباحثی نظیر ایجاد انگیزه، تاکید بر تفکر انتقادی، پرورش خلاقیت و احترام به تفاوت های فردی است که می تواند به بهبود کیفیت یادگیری ادبیات و همچنین تعالی فرآیند تربیتی کمک کند. در نهایت، کاربرد اصول تربیتی در آموزش ادبیات فارسی در مدارس ابتدایی نه تنها به بهبود کیفیت یادگیری کمک می کند، بلکه به شکل گیری شخصیت و هویت کودکان و فراهم آوردن بستری جهت شکوفایی خلاقیت های آن ها نیز منجر می شود. این فرآیند می تواند تاثیرات مثبت و پایداری بر تاسیس فرهنگ مطالعه، درک و احترام به ادبیات و هنرهای زبانی در آینده دانش آموزان داشته باشد و آنان را به شهروندانی فعال و خلاق تبدیل کند که قادر به تفکر انتقادی و مشارکت در جامعه هستند. در نتیجه، ادغام این اصول در آموزش ادبیات فارسی نه تنها باعث بهبود فرآیند یادگیری می شود بلکه آینده ای روشن و پربار برای نسل آینده فرهنگی کشور رقم می زند.کلیدواژه ها
آموزش، ادبیات، پایه ابتدایی، نقش تربیتمقالات مرتبط جدید
- تطبیق ویژگی های شخصیتی مدیران مدارس موفق با سیره تربیتی پیامبر (ص) و اهل بیت (ع)
- منزلت و کرامت زن از منظر آیت الله خامنه ای
- شناسایی ، پیشگیری و کاهش آسیب های فضای مجازی بین نوجوانان و جوانان
- نقش مدارس الگو در بهبود خودکارآمدی و ارتقای هوش هیجانی دانش آموزان
- ساختار مدیریت تحول آفرین در مدارس الگو (مدیریت و مدرسه الگو)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.