طراحی و توسعه الگوهای ترغیب خریداران در بازاریابی صنعتی

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: فصلنامه کاوش های مدیریت بازرگانی، دوره: 16، شماره: 36
  • کد COI اختصاصی: JR_BAR-16-36_007
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 93
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمحمود حسینی

دانشیار، گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه شهیدبهشتی، تهران، ایران

شهریار عزیزی

دانشیار، گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه شهیدبهشتی، تهران، ایران

سید حسن رضا عالمی

دانشجوی دکتری، گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه شهیدبهشتی، تهران، ایران

چکیده

هدف پژوهش، طراحی و توسعه  الگو ترسیم کننده عوامل و چگونگی ترغیب خریداران در بازاریابی صنعتی است. مسئله اساسی پژوهش این است که  چه عواملی موجب ترغیب خریداران در بازاریابی صنعتی (جامعه هدف) می­شود؟ لذا، از رویکرد گلیزری نظریه داده بنیاد استفاده شد. پایایی پژوهش مطابق این چهار راهکار است: بهره گیری از فرآیندهای با ساختار برای مصاحبه ها، سازماندهی فرآیندهای باساختار برای ثبت، نوشتن و تفسیر داده­ها، استفاده از حداقل دو نفر برای مصاحبه مجزا اما موازی با یکدیگر و مقایسه نظرات آن ها، استفاده از تیم راهنما برای ارزیابی و اجرای برنامه مصاحبه ها. از بعد هدف نیز این پژوهش جنبه کیفی و اکتشافی دارد و ابزار گردآوری داده ها، مصاحبه است. جامعه پژوهش، شرکت های کوچک و متوسط فعال در صنایع غذایی افغانستان هستند شانزده نفر به شیوه در دسترس برگزیده شدند. از این مصاحبه­ها، شش عامل اصلی بر ترغیب خریداران در بازار ماشین آلات صنایع غذایی در افغانستان تاثیرگذاری کلیدی شناخته شدند که عبارتند از هزینه، قابلیت اعتماد، فناوری و سادگی بهره گیری، تخصص، برطرف سازی کامل نیاز و فاصله جغرافیایی بودند. نتایج این تحقیق می­تواند هم برای خریداران این ماشین آلات در افغانستان و هم برای تولیدکنندگان ماشین­آلات صنایع غذایی در هر کشوری که قصد صادرات این کالاها به افغانستان را داشته باشد، مفید واقع شود.

کلیدواژه ها

"؛ زنجیره تامین"؛ بازاریابی صنعتی"؛ ترغیب"؛ رفتار خریداران"؛, "؛ شرکت های کوچک و متوسط"

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.