بررسی فرآیند پایین دستی تولید پنی سیلین G و روشهای جایگزین

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین همایش ملی فناوری های نوین در شیمی و مهندسی شیمی
  • کد COI اختصاصی: NCNC01_497
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 4667
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

طاهره بنیادی نژاد

کارشناس ارشدمهندسی شیمی

مهدی فاتح راد

استادیاردانشگاه صنعتی شریف

حسین عطار

دانشیاردانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

چکیده

جداسازی فراورده تولیدی ازباقیمانده محیط کشت تصفیه و خالص سازی آن به صورتی که هیچ گونه تغییر نامطلوبی درفراورده نهایی به وجود نیاید را فرایند بازیابی فراورده یا فراروش جریان پایین دست می نامند مهندسین شیمی و زیست شیمی عهده دار این مرحله خواهند بود تولید پنی سیلین G تکنولوژی نسبتا کاملی است و انتظار پیشرفت زیاد با طراحی فرایند کاملا نوین بعید می باشد اما برای بهبود راندمان و قابلیت تولید برای کاهش هزینه به وسیله تنظیم فرایند متوالی بهینه سازی محیط کشت و موادخام ارزان جایگزین می کنیم دراستخراج پنی سیلین G مراحل متعددی وجود دارد فرایند پایین دستی که شامل فیلتراسیون محلول اب گوشتی سرد کردن محلول فیلتر شده فیلتراسیون بیشتر استخراج پنی سیلین با حلال تصفیه کربن بازگشت آن به فاز آبی بازیافت حلال کریستالیزاسیون شستشوی کریستال و خنک کردن آن م یباشد به منظور بررسی فرایند پایین دستی پنی سیلین و روشهای جایگزین باید فرایندهای اصلی با جزئیات بررسی شود. روشهای جایگزین نیز به منظور افزایش بازده مثلا استفاده ازالکل و استفاده ازملاس چغندر بوجود امده اند.

کلیدواژه ها

پنی سیلین G ـ فرایند پایین دستی/استخراج/فیلتراسیون

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.