تعیین ابعاد بهینه زائده قالب فورج به روش شبیهسازی فیزیکی
- سال انتشار: 1383
- محل انتشار: هشتمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
- کد COI اختصاصی: CIMS08_020
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1769
نویسندگان
کارشناس ارشد مرکز تحقیقات فناوری و ساخت، دانشگاه صنعتی مالک اشترشاهی
استاد دانشکده مهندسی و علم مواد، دانشگاه صنعتی شریف
استادیار دانشکده مهندسی و علم مواد، دانشگاه صنعتی شریف
چکیده
در طراحی فر ایند فورجینـگ قالـب بـسته، ابعـاد زائـده را ازدیـدگاه هـای مختلفـی نظیـر نیـروی فـورج، اقتـصاد و عمرقالبها، می توان مورد بررسی قرار داد . با کـاهش ابعـاد زائـده، مقـدار دور ریـز مـواد کـاهش یافتـه و درصـد پرشدن قالب افزایش می یابد . اما از طرف دیگر این امر باعث افزایش مقدار نیر وی فورج لازم خواهد شد . افزایش یروی فورج باعث ایجاد محدودیت در استفاده از پرس های موجود و همچنین باعث کاهش عمر قالب ها خواهـد شد . بنابراین، ضروری است که ابعاد زائده بهینه ای طراحی شود تا تعادل بین سه عامل مذکور برقرار گـردد . بـرای بررسی اثر این پارامترها بر نیروی فورج، درصد پرشدن قالب و راندمان حجمی یک سری آزمایشهای شیبهسازی فیزیکی بر روی بیلت های از جنس پلاستیسین، در قالب های پلکسی گلاس، در تأ ییـد یـک برنامـه المـان محـدود، انجام شد . نتایج حاصل از تحلیل المان محدود و آزمایش ها نشان می دهد که نسبت بهینه ارتفاع ب ه قطر بیلت اولیـه بیشترین درصد پر شدن قالب وهمچنین ابعاد بهینه زائده بیشترین راندمان حجمی را دارا میباشندکلیدواژه ها
ابعاد زائده، شبیه سازی فیزیکی، فرایند فورجمقالات مرتبط جدید
- رتبه بندی فاکتورهای اساسی در ایمنی و امنیت مواد غذایی در زنجیره تأمین با روش BWM در ایران
- ارائه الگوی پیاده سازی سیستم QA/QC در ساخت ساختمان های سبز و اولویت بندی عوامل با استفاده از روش دیمتل و تحلیل AHP (مطالعه موردی شهر کرج)
- کاربرد محاسبات خاکستری در مدل سازی ریاضی
- اولین کنفرانس ملی مدل سازی ریاضی و رو ش های محاسباتی در علوم و مهندسی مدل های حمل و نقل با ساختار مسئله چند انتخابی
- احراز هویت در تلفن های همراه هوشمند از طریق شناسایی هندسه دست بدون تماس مبتنی بر شناسایی رنگ پوست و استخراج ویژگی های بیومتریک
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.