انتخاب فاکتورهای مطلوب اقتصاد مقاومتی در جهت خدمات توریسم سلامت با استفاده از تکنیک فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی : استان گلستان)
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مهارت ایران
- کد COI اختصاصی: NSCI01_102
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 115
نویسندگان
استادیار، گروه ریاضی و آمار، واحد علی آباد کتول، دانشگاه آزاد اسلامی، علی آباد کتول، ایران
چکیده
برای استفاده مناسب از توانایی های بالقوه کشور در زمینه ی گردشگری ، لازم است تا در راستای انتخاب فاکتورهای مناسب اقتصاد مقاومتی بر بازاریابی توریسم سلامت را بشناسیم تا تصمیم گیرندگان بتوانند اقدامات مدیریتی مناسب را در برابر آنها انجام دهند و در مورد میزان تخصیص منابع موجود برای هر یک از عوامل موثر بر توسعه ، برنامه ریزی کنند. در این پژوهش به اولویت بندی عوامل موثر بر بازاریابی خدمات توریسم سلامت می پردازیم . برای این کار از روش تحلیل سلسله مراتبی استفاده کرده ایم . با استفاده از پرسشنامه و نظرخواهی از خبرگان، به روش دلفی ، مهمترین عوامل تعیین شدهاند. مولفه ی گردشگری سلامت شامل سه زیر مولفه ی گردشگری پزشکی ، گردشگری صحت و گردشگری پیشگیرانه می باشد. بوسیله ی روش تحلیل سلسله مراتبی به رتبه بندی عوامل هر مولفه اصلی و رتبه بندی نهایی همه ی عوامل موثر پرداخته شده است . نتایج به دست آمده ی نهایی ، عوامل برنامه ریزی مدون و اجرایی ، کیفیت فنی و اجرایی خدمات درمانی و قیمت و هزینه ها به ترتیب بیشترین اهمیت را در جذب توریسم سلامت در استان گلستان داشته اند. هفت عامل دیگر که در اولویت بالاتری قرار گرفته اند به ترتیب پایداری و تداوم، سیستم اطلاعاتی و فرآیند پذیرش، قوانین و مقررات، حضور در سطح بین الملل ، وفاداری مشتری ، برند پزشک و مکان جغرافیایی می باشند .کلیدواژه ها
فرآیند تحلیل سلسله مراتبی ، توریسم سلامت ، بازاریابی خدماتمقالات مرتبط جدید
- مدیریت شهری و برنامه ریزی شهری: نقش شهروندان در شکل دهی به آینده شهری
- نقش رهبری تحول آفرین در بهبود سلامت روانی کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- درس پژوهی آموزش ضرب کسرها در پایه پنجم ابتدایی
- چگونگی بر طرف نمودن مشکل اختلالات یادگیری دانش آموز پایه دوم ابتدایی
- علت های عدم تمرکز دانش آموزان و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.