شناسایی موانع پیاده سازی طرح تحول اتوماسیون عملیاتی اورژانس ۱۱۵

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی کسب و کارهای برتر و ثروت آفرین
  • کد COI اختصاصی: TABARANCONF01_049
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 38
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احمد پروانه دربندی

کارشناس ارشد رشته مدیریت دولتی، گرایش تحول، دانشگاه آزاد اسلامی مشهدو مدرس دانشگاه پیام نور واحد کلات نادر

چکیده

پژوهش حاضر کوشیده است با پیروی از رویکرد آمیخته و با بهرهگیری از روشهای مرور نظام مند ادبیات و دلفی در قالب طرحی اکتشافی، تصویری روشن و جامع از مفهوم «موانع پیاده سازی طرح تحول اتوماسیون عملیاتی اورژانس ۱۱۵» ارائه نماید. ازآنجایی که تجمیع مطالعات گذشته به منظور ارائه چارچوبی یکپارچه موردنیاز است، از مرور نظام مند ادبیات بهره گرفته شد و همچنین به منظور بهره گیری از ایده ها و نقطه نظرات خبرگان موضوعی در جهت توسعه بدنه دانشی موجود و اعتبارسنجی و پالایش یافته های پژوهش، از روش دلفی استفاده گردید. در مرور نظاممند ادبیات به یافته های ۲۳ منبع علمی در حوزه موانع پیاده سازی طرح تحول اتوماسیون عملیاتی اورژانس ۱۱۵ استناد شد. نتیجه مرور نظام مند ادبیات در حکم چارچوب اولیه پژوهش، به عنوان ورودی مطالعه دلفی محسوب شده و بر مبنای نظرات ۱۶ تن از خبرگان موضوعی که با استفاده از نمونهگیری هدفمند و زنجیرهای شناسایی شده بودند، توسعه یافته، پالایش شده و به تائید رسید. طی این مرحله، ترتیب اهمیت هر یک از عناصر چارچوب پژوهش نیز تعیین شد. پس از حصول اتفاق نظر میان اعضای پنل دلفی، خروجی نهایی مطالعه در قالب چارچوب مفهومی پژوهش تدوین و تبیین گردید. چارچوب مذکور مشتمل بر ۲۷۸ عنصر مفهومی است که در قالب ، ۱۳ مقوله و ۲۶۱ جزء یا کد، ساماندهی شدهاند

کلیدواژه ها

ورژانس، اورژانس پیش بیمارستانی ۱۱۵، طرح تحول اتوماسیون عملیاتی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.