ارائه یک معماری برای کاهش زمان آزمون مدارات ترتیبی

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: کنگره ملی مهندسی برق، کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CECIT01_543
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 729
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه شیری

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول

زهرا لطفی خلف جوی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول

چکیده

روشهای آزمون زنجیره پویش به طور گسترده برای آزمون مدارات ترتیبی به کار میروند. مشکل این روشها، زمان آزمون بالا میباشد، زیرا بردارهای آزمون به طور موازی به مدار داده میشوند. روشهای آزمون خودکار توکار، دارای سرعت آزمون بالاتری هستند، اما پوشش خطای پایینتریرا میدهند. در این مقاله، یک روش ترکیبی ارائه شده است که به طور قابل توجهی، زمان آزمون را کاهش میدهد. فرایند آزمون از دو قسمت تشکیلمیشود: 1. تعدادی بردار مشخص که از بیرون مدار به زنجیرهی پویش آن اعمال میشوند. 2. پاسخ بردارهای آزمون به عنوان یک بردار آزمون جدید بهمدار اعمال میشود. همچنین یک گراف برای انتخاب بردارهای مشخص ارائه شده است که بر مبنای تعداد خطای باقیمانده در سیستم میباشد. نتایج تجربی روی مدارهای محک ISCAS’89 کارایی روش ارائه شده را نسبت به روشهای قبلی نشان میدهد. روش ارائه شده در این مقاله زمان آزمون را کاهش میدهد.

کلیدواژه ها

طراحی برای آزمون، آزمون خودکار توکار، تولید بردار آزمون

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.