ریخت شناسی پدیده انتظار خاموش از دیدگاه کارگزاران در وزارت کشور
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: فصلنامه مدیریت سازمان های دولتی، دوره: 12، شماره: 45
- کد COI اختصاصی: JR_IPOM-12-45_008
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 104
نویسندگان
دانشجوی دکتری،گروه مدیریت دولتی، دانشگاه لرستان، خرم آباد، ایران.
استاد، گروه مدیریت، دانشگاه لرستان، خرم آباد ایران.
دانشیار، گروه مدیریت دولتی، دانشگاه ایلام، ایلام، ایران.
استاد، گروه مدیریت دولتی، دانشگاه لرستان، خرم آباد، ایران.
دانشیار، گروه، مدیریت دولتی، دانشگاه ایلام، شهر ایلام، ایران.
چکیده
اانتظار خاموش سربرآورده از تلنبار تجربه های ناخوشایند از شریان های مسموم ساز در کالبد سازمان هاست که برخی از کارمندان را به اجبار به ادامه زندگی اداری با پنهان سازی انتظارها، استراتژی ها و تاکتیک ها سوق می دهد. از این رو، از آنجا که در باب این پدیده، سکوتی عمیق فضای مطالعاتی دانش مدیریت رفتار سازمانی را فراگرفته است؛ این پژوهش درصدد است تا با ریخت شناسی پدیده لایه های پیدا و ناپیدایی آن را در بافت استانداری های غرب کشور هویدا سازد. این جستار، بر پایه ر وش شناسی آمیخته اکتشافی استوار است. در بخش کیفی از روی آورد نظریه مبنایی رویکرد ساما ن مند استفاده شده و در فاز کمی برای اعتبارسنجی و تعمیم پذیری آن از آزمون تی تک نمونه ای بهره گرفته شده است. مشارکت کنندگان در پژوهش تعداد ۱۸ نفر از حاذقان در بستر مورد مطالعه بودند که از رهگذر روش نمونه گیری نظری به مشارکت در پژوهش دعوت شدند. نتایج تحقیق نشان داد در عمیق ترین لایه مفهومی پدیده انتظار خاموش پیش ران های هراس اداری، پیشه سازان خاموشی، صبر استراتژیک و موقعیت شناسی زیرکانه جای گرفته اند و ظاهری ترین لایه در قالب رفتارهایی از قبیل رادارگریزی، سالوس گرایی و تخریب گرایی رخ می نماید. همچنین، نتایج اعتبارسنجی مدل از طریق آزمون تی تک نمونه ای نشان داد که از نظر خبرگان، مدل مفهومی از اعتبار نظری برخوردار است.کلیدواژه ها
انتظار خاموش, صبر استراتژیک, رادارگریزیاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.