بررسی چالش های تولید محتوای الکترونیکی در مدارس دوره اول ابتدایی شهرستان دزفول سال ۱۴۰۱-۱۴۰۰

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین همایش ملی ایده های تحول آفرین در تعالی نظام آموزش و پرورش
  • کد COI اختصاصی: EDUCD01_131
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 100
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هما قمشی

دانش آموخته کارشناسی ارشد، رشته برنامه ریزی درسی، پژوهشکده تعلیم و تربیت استان خوزستان، آموزش و پرورش دزفول

فرانک امیدیان

دانشیار، گروه علوم تربیتی، واحد دزفول، دانشگاه آزاد اسلامی، دزفول، ایران

عبدالنبی انصاری اصل

گروه مهندسی کامپیوتر، واحد دزفول، دانشگاه آزاد اسلامی، دزفول، ایران

چکیده

عصر حا ضر، عصر ارتباطات و ا ستفاده از تکنولوژی نوین آموز شی می با شد، ا ستفاده از تکنولوژی جزء لاینفک زندگی انسان ها شده ا ست . با پیشرفت تکنولوژی و همه گیر شدن اینترنت ، تلفن همراه و رایانه شخ صی بدون شک محتوای الکترونیکی زیادی توسط افراد مختلف تولید و منتشر می شود که از آنجا که حوزه آموزش نیز از این موضوع استثنا نیست ، پژوهش حاضر با هدف بررسی چالش های تولید محتوای الکترونیکی در مدارس دوره اول ابتدایی شهرستان دزفول در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ انجام شد. روش پژوهش حاضر توصیفی و از نوع پیمایشی بود. جامعه آماری شامل مدیران، سرگروه های آموزشی و معلمان ابتدایی دوره اول شهرستان دزفول بودند که بر اساس اطلاعات اخذ شده از اداره آموزش و پرورش ۳۰۲ نفر جامعه آماری این پژوهش را تشکیل می دادند که ۱۱۰ نفر با این شرط که حداقل دو سال تجربه در زمینه تولید محتوای الکترونیکی دا شته با شند به عنوان جامعه آماری ا ستفاده شد. برای جمع آوری دادههای مربوط پر س شنامه ای محقق ساخته مت شکل از۲۵ گویه ، ا ستفاده شد. برای تجریه تحلیل دادهها علاوه بر آمار تو صیفی از روشهای آمار ا ستنباطی نیز مانند آزمونt تک نمونه ای و آزمون رتبه بندی فریدمن ا ستفاده شد. نتایج حا صل از تحلیل دادهها حاکی از این بود که همه مولفه ها بالاتر از متوسط بوده و بالاترین امتیاز در بین شاخص های بررسی شده » قطع و و صل شدن اینترنت « و »عدم قدردانی و ایجاد م شوق در تولید محتوا« بالاترین میانگین را به د ست آوردند و معلمان این چالش ها را چالش اصلی در تولید محتوای الکترونیکی دانستند و پایین ترین رتبه آزمون فریدمن مربوط به » نبودامکانات چند رسانه ای به منظور تولید محتوای الکترونیکی « می باشد.

کلیدواژه ها

آموزش مجازی ، تولید محتوا، دوره ابتدایی ، تکنولوژی آموزشی .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.