سیاست گذاری جوانان: مهارت های اجتماعی و کنش های مخاطره آمیز جوانان ایران
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس بین المللی علوم سیاسی، روابط بین الملل و تحول
- کد COI اختصاصی: PSTCONF14_055
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 191
نویسندگان
P.h.D Candidate, Political Science and Regional Studies, Moscow State Pedagogical University, Russia
چکیده
اهمیت جوانان به عنوان سرمایه های آینده برای دولت باعث می شود تا سیاست گذاران و روانشناسان را برایپیگیری معضلات این حوزه ترغیب نماید. بطور خاص، در سال های اخیر گرایش به فرهنگ بیگانه و غرب گراییبه مسئله عمده ای در رفتارهای انکارگونه دینی و گرایش به تبلیغات کذب درباره دین تبدیل شده است کهجوانان را با شبهات مربوط به آن دچار تردید و بی میلی مذهبی نموده است. این موضوع زمینه ساز بسیاری ازانحرافات اجتماعی می گردد و متعاقبا مشکلات اقتصادی به این بحران هویتی دامن می زنند و بستر شکل گیریبحران های بزرگ تر در این قشر می شوند. بنابراین چنین ضرورتی ایجاب می شود تا دولت با برنامه ریزی جامع وفراگیری به مدیریت بحران در حوزه نگهداری و بالندگی نسل جوان بپردازد. اما دغدغه اصلی این پژوهشواکاوی ارتباط مهارت های اجتماعی با کنش های مخاطره آمیز است؛ مهارت های اجتماعی از چه طریقیمی توانند به هدایت و جهت دهی انحرافات پرخطر پیش روی جوانان رسیدگی کنند؟ در اینجا فرض بر ایناست که دولت با کمک مهارتهای اجتماعی به روش آموزشی- تربیتی و رسانه ای از قبیل ارائه ی الگویمناسب، تقویت بینش دینی جوانان و شناساندن فرهنگ غرب به آنان، زدودن فقر اقتصادی به همراه ایجاداشتغال سازنده، پیشگیری از نفوذ فرهنگی دشمن و استفاده از امکانات تربیت بدنی به کنترل و مقابله باکنش های اجتماعی پرخطر مبادرت ورزد . این پژوهش با رویکردی تحلیلی و به شیوه کتابخانه ای به بررسیکمی-تجربی داده های بدست آمده می پردازد .کلیدواژه ها
جوانان، مهارتهای اجتماعی، کن شهاب مخاطره آمیز، جامعه ایرانمقالات مرتبط جدید
- The Constructive Role of the Basij Organization as a Global Model in Preventing Terrorism
- تبیین نقش استعمار و استکبار جهانی در جنگ های معاصر در کشورهای اسلامی و راهکارهای مقابله با آن
- نفس و جامعه: تاثیرات اجتماعی در اندیشه مذاهب اسلامی
- همدردی وهمدلی اسلامی وپرهیزازتنش بین برادران ایمانی
- اصالت احتیاط در حرمت نفس انسانی به مثابه یک قاعده فقهی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.