طراحی مدل بهینه سازی منابع انسانی با تمرکز بر کاهش اتلاف در سازمان های خصوصی (مطالعه موردی: مدارس غیرانتفاعی شهرستان نکا)
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی سلامت، علوم تربیتی و روانشناسی
- کد COI اختصاصی: HESPCONF05_088
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 121
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تربیتی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نکا، نکا، ایران
لیسانس مدیریت دولتی، دانشگاه پیام نور بهشهر، بهشهر، ایران.
چکیده
هدف تحقیق حاضر طراحی مدل بهینه سازی منابع انسانی با تمرکز بر کاهش اتلاف در سازمان های خصوصی با تاکید بر مدارس غیرانتفاعی شهرستان نکا می باشد. روش تحقیق، از نوع کیفی و مبتنی بر تفسیرگرایی است که رویکرد آن از نوع استقرایی می باشد. همچنین، روش تحلیل داده ها از نوع تحلیل تماتیک می باشد. جامعه آماری پژوهش شامل ۲۸ نفر از نخبگان حوزه مدیران، معلمان مدارس و اساتید دانشگاه بودند که به شیوه نمونه گیری گلوله برفی انتخاب شدند. یافته های پژوهش نشان داد مدل بهینه سازی منابع انسانی با تمرکز بر کاهش اتلاف در مدارس خصوصی شامل ۸ تم اصلی تشخیص راهبردی، مهارت افزایی، شناسایی استعدادها، سازگاری بین نیازهای شغلی و توانایی های کارکنان، تشویق به رشد و توسعه فردی، پایش ارزیابی عملکرد، رعایت شایسته سالاری و مهارت ارتباطی می باشد. بنابراین مدیران مدارس غیرانتفاعی می بایست بر پیاده سازی هرچه موثرتر بهینه سازی منابع انسانی تمرکز بیشتری نمایند تا از طریق کاهش اتلاف بتوانند به ارتقاء فردی و جمعی در مدارس دست یافته داده و سطوح اتلاف منابع را به کمترین میزان برسانند.کلیدواژه ها
اتلاف؛ بهینه سازی، منابع انسانی، مدارس غیرانتفاعی، نکا.مقالات مرتبط جدید
- نقش جامعه شناسی در کاهش آسیبهای اجتماعی اعتیاد
- پیش بینی اهمال کاری تحصیلی بر مبنای تنظیم شناختی هیجان و خود پنداره مثبت
- اثربخشی آموزش مثبت اندیشی بر فرآیندهای یادگیری و پریشانی روانی دانش آموزان
- بررسی رابطه بین وضعیت اجتماعی-اقتصادی و خودارزیابی سلامت با سلامت روان شهروندان شهرستان گالیکش با توجه به نقش مشارکت اجتماعی
- بررسی رابطه پیوند با مدرسه و نشانگان روانشناختی با قربانی شدن توسط همسالان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.