انرژی خورشیدی در یزد پتانسیل، وضعیت فعلی و چالش های پیش رو
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش ملی انرژی های نو وپاک
- کد COI اختصاصی: CCE01_156
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3295
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی آینده پژوهی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
چکیده
تحقیق حاضر تلاش می کند تا به بحث و بررسی در مورد پتانسیل و وضعیت فعلی استان یزد در زمینه انرژی خورشیدی وبهره برداری از منابع خورشیدی بپردازد. داده های مربوط به تابش خورشیدی نمایانگر این است که استان یزد قابلیت ها وپتانسیل زیادی برای بهره گیری از انرژی خورشیدی و تکنولوژی های مربوطه دارد.نیروگاه فتوولتائیک 12 کیلوواتی درروستای دربید به عنوان اولین نیروگاه خورشیدی استان سالیان درازی است که تاسیس شده است.در کنار آن بزرگ تریننیروگاه سیکل ترکیبی خورشیدی در خاورمیانه با ظرفیت کلی 467 مگاوات و همچنین بزرگترین نیروگاه فتوولتائیککشور با ظرفیت 180 کیلووات نیز نمونه هایی از این قبیل هستند که به تفصیل در مورد آنها به صحبت خواهیم پرداخت.یارانه بالای ارائه شده توسط دولت برای حامل های انرژی یک مانع بزرگ برای رونق انرژی های تجدیدپذیر است.اگرچهبرنامه اخیر کاهش یارانه ها توسط دولت به ناچار روند رو به رشدی را در توسعه انرژی های تجدیدپذیر از جمله انرژیخورشید به ارمغان آورده است. در راستای همین بحث در انتها نیز به بررسی چالش های پیش رو در بکارگیری انرژی هایتجدید پذیر در ایران و راهکارها، راهبردها، قوانین و سیاستهای لازم در توسعه انرژیهای تجدید پذیر که انرژیخورشیدی نیز یکی از آنان هست می پردازیم.کلیدواژه ها
انرژی خورشیدی، نیزوگاه فتوولتائیک، یزدمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی انواع تهدیدات و شدت آنها در زیستگاههای کلان ایران
- اجرای پایلوت نانوپوشش سیلیکونی بر روی تجهیزات عایقی پست های منتخب تهران و مشهد و بررسی نتایج عملکرد میدانی
- تدوین دستورالعمل برای استفاده از نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی
- تولید نانو الیاف کامپوزیتی کربن/ NiMoO۴ به روش الکتروریسی
- پوششش دهی و آزمون مقره های سرامیکی ۷۰ کیلو نیوتون با مواد سیلیکونی حاوی نانو ذرات سیلیکا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.