طرحی از یک سیستم آبیاری بوسیله انرژی خورشیدی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش ملی انرژی های نو وپاک
- کد COI اختصاصی: CCE01_129
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1208
نویسندگان
دانشجو، واحد علوم و تحقیقات فارس
دانشجو، آزاد اسلامی واحد ارسنجان
چکیده
آب یکی از مهمترین منابعی است که زندگی انسان به آن وابسته است. نور خورشید یک منبع تمام نشدنی برایبشر می تواند تلقی شود تا زمانی که نور خورشید بر سطح زمین می تابد ، بشر هم زنده است و می تواند از اینانرژی به صورتهای مختلف و رایگان بهره بگیرد.روز به روز با توسعه جوامع و کشور ها نیاز به انرژی رشد یافتهاست و بودجه های کلانی صرف تهیه دستگاه های مولد انرژی می شود .آب حاصل از دریاچه ها، برکه ها، رودخانهها و چاه ها جهت مصارفی همچون کشاورزی، دامداری، صنعت و مصارف عمومی همواره یکی از معظلات موجود برسر راه توسعه جوامع انسانی به خصوص جوامع روستایی بوده است. آب زیرزمینی یک منبع بسیار مهم تامین آبشیرین مورد نیاز جهت مصارف کشاورزی، شرب و صنعت در تمام جهان می . در بسیاری از مناطق آب در سفرههای زیر زمینی وجود داشته و بهره برداری از آن توسط دست یا تلمبه های دستی و یا توسط موتورهای دیزلیکه از سوخت های فسیلی استفاده می کنند صورت می گیرد. در مناطقی که مشکلات برق رسانی وجود دارد بهرهبرداری آب به روش های فوق امکان پذیر نیست. در این مناطق استفاده از پمپ های خورشیدی می تواند مزایایفراوانی داشته باشد. در پمپ های خورشیدی تعداد اجزا متحرک کم است. لذا به مراقبت و تعمیرات خیلی کمترینیاز دارد و همچنین بازدهی آنها مناسب است. همچنین باعث حفظ منابع سوختی کشور و راه حلی برای مسالهمعضل جایگزینی انرژی است و غالبا زمان نیاز به آب با زمان تابش خورشید هماهنگی دارد.کلیدواژه ها
آب ، خورشید ، آبیاری ، انرژی خورشیدی ، پمپ های خورشیدی ، پنل های خورشیدیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی انواع تهدیدات و شدت آنها در زیستگاههای کلان ایران
- اجرای پایلوت نانوپوشش سیلیکونی بر روی تجهیزات عایقی پست های منتخب تهران و مشهد و بررسی نتایج عملکرد میدانی
- تدوین دستورالعمل برای استفاده از نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی
- تولید نانو الیاف کامپوزیتی کربن/ NiMoO۴ به روش الکتروریسی
- پوششش دهی و آزمون مقره های سرامیکی ۷۰ کیلو نیوتون با مواد سیلیکونی حاوی نانو ذرات سیلیکا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.