بررسی جایگاه فضای خورشیدی در طراحی خانه های صفر انرژی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش ملی انرژی های نو وپاک
- کد COI اختصاصی: CCE01_078
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3202
نویسندگان
استادیار دانشکده هنر ومعماری،دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
استادیار دانشکده هنر ومعماری،دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
دانشجوی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
چکیده
به دلیل ایجاد بحران انرژی در جهان و پایان پذیر بودنمنابع انرژی های تجدید ناپذیر و همچنین افزایش آلودگیمحیط زیست به دلیل استفاده بی رویه از انرژی فسیلی لزوم استفاده از انرژی های تجدید پذیر مخصوصاًدر بخشساختمان مورد توجه قرار گرفته است. در کشور ایران خوشبختانه به علت تابش خورشید در اکثر مناطق کشور امکاناجرای طرح های خورشیدی و استفاده از سیستم های غیر فعال خورشیدی وجود دارد. از آنجاییکه اصل کلی درطراحی ساختمانهای انرژی صفر به عنوان یکی از نیاز های انرژی قرن 21 ، کاهش هرچه بیشتر مصرف انرژی استو در ساختمانهای انرژی صفر با استفاده هوشمندانه از تکنولوژی های تجدید پذیر، تعادل میان تولید و مصرف انرژی برقرارمی گردد . در این مقاله با بیان اصول طراحی ساختمان های صفرانرژی و فضای خورشیدی به این نتیجه می رسیم که .فضاهای خورشیدی یکی از سیستم های غیر فعال خورشیدی است که با کاهش 63% انرژی گاز و 80% انرژی الکتریکی ، می تواند برای بهره مندی بیشتر از انرژی خورشیدی به عنوان یکی از انرژی های تجدید پذیر ، در طراحی خانه های صفر انرژی مورد توجه قرار گیرد و یکی از اصول طراحی این خانه ها تلقی شود.کلیدواژه ها
انرژی های تجدید پذیر، انرژی خورشیدی ، فضای خورشیدی ، خانه های صفر انرژیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی انواع تهدیدات و شدت آنها در زیستگاههای کلان ایران
- اجرای پایلوت نانوپوشش سیلیکونی بر روی تجهیزات عایقی پست های منتخب تهران و مشهد و بررسی نتایج عملکرد میدانی
- تدوین دستورالعمل برای استفاده از نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی
- تولید نانو الیاف کامپوزیتی کربن/ NiMoO۴ به روش الکتروریسی
- پوششش دهی و آزمون مقره های سرامیکی ۷۰ کیلو نیوتون با مواد سیلیکونی حاوی نانو ذرات سیلیکا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.