معرفی مدیریت جامع پسماند در کاهش انتشار گازهای گلخانه ای
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش ملی انرژی های نو وپاک
- کد COI اختصاصی: CCE01_056
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1510
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی، مدیریت و آموزش محیط زیست دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران
دانشجوی کارشناسی مهندسی شهرسازی دانشگاه گیلان
کارشناس ارشد برنامه ریزی، مدیریت و آموزش محیط زیست دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران
استادیار دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران
چکیده
مسائل زیست محیطی، بخصوص تغییرات آب و هوایی ، به دلیل افزایش انتشار گازهای گلخانه ای در چند دهه اخیر، مسأله ای جهانی شده است. انتشار( CO(2 مهمترین عامل در افزایش گازهای گلخانه ای می باشد. سرانه انتشار (CO(2 در ایران از سال 1346 تا 1386، یازده برابر شده است و از (CO(2 سرانه در فرانسه، ترکیه، عربستان و بسیاری از کشورها بالاتر است. از اثرات مدیریت پسماندهای عادی تولیدی در شهرها و روستاها می توان بر تاثیر آن در آلودگی های آب ( سطحی و زیر زمینی) خاک و هوا اشاره نمود، با عنایت به عضویت ایران در کنوانسیون توکیو و پذیرش تعهدات آن توسط دولت و مجلس جمهوری اسلامی ایران و بر اساس مفاد این کنوانسیون جمهوری اسلامی ایران متعهداست ضمن ارائه گزارش از وضعیت و نرخ انتشار گازهای گلخانه ای در کشور نسبت به کاهش تولید و انتشار این گازها اقدام نماید.در سیستم مدیریت مواد زاید جامد، با توجه به میزان تولید و ترکیب پسماند، گزینه های مختلفی برای مدیریت آن وجود دارد که علاوه بر هزینه های اقتصادی، بار محیط زیستی مختلفی در بر دارند. از نقطه نظر محیط زیستی، نتایج این مطالعه نشان داد که کمپوست کردن به عنوان یکی از گزینه های مدیریتی و نیز ایجاد کارخانه بازیافت نقش مهمی در کاهش بار آلاینده ها و نیز مصرف انرژی ناشی از سامانه مدیریت پسماند دارد.کلیدواژه ها
گازهای گلخانه ای، مدیریت پسماند، بازیافت،( CO(2، کمپوست، پسماندمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی انواع تهدیدات و شدت آنها در زیستگاههای کلان ایران
- اجرای پایلوت نانوپوشش سیلیکونی بر روی تجهیزات عایقی پست های منتخب تهران و مشهد و بررسی نتایج عملکرد میدانی
- تدوین دستورالعمل برای استفاده از نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی
- تولید نانو الیاف کامپوزیتی کربن/ NiMoO۴ به روش الکتروریسی
- پوششش دهی و آزمون مقره های سرامیکی ۷۰ کیلو نیوتون با مواد سیلیکونی حاوی نانو ذرات سیلیکا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.