منحنی زیست محیطی کوزنتس و انرژی های تجدید پذیر: مورد ایران
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش ملی انرژی های نو وپاک
- کد COI اختصاصی: CCE01_037
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1539
نویسندگان
دانشجوی دکتری اقتصاد انرژی دانشگاه شیراز
دانشجوی دکتری اقتصاد انرژی دانشگاه شیراز
چکیده
هدف اصلی این تحقیق برآورد منحنی زیست محیطی کوزنتس با وجود انرژیهای تجدید پذیر و فسیلی بهطور همزمان برای اقتصاد ایران می باشد. در بسیاری از مطالعات منحنی های زیست محیطی کوزنتس مورد بررسیقرار گرفته است، اما در هیچ کدام از مطالعات، تأثیر انرژی های تجدید پذیر بر این منحنی مورد بررسی واقع نشدهاست. از این رو تفاوت این تحقیق با مطالعات مشابه ابتدا نوع تابع در نظر گرفته شده برای منحنی زیست محیطیکوزنتس به تفکیک انرژیهای تجدید پذیر و فسیلی میباشد. از طرف دیگر منحنی زیست محیطی کوزنتس یکمنحنی غیرخطی میباشد، که به منظور برآورد پارامترهای مربوط به این منحنی باید از روش های غیرخطی استفادهشود. در این مطالعه با استفاده از روش بهینه سازی تکاملی الگوریتم ژنتیک )روش دقیقی به منظور بهینه سازیعددی(، منحنی زیست محیطی کوزنتس برای اقتصاد ایران برآورد شده است. نتایج تحقیق حاکی از آن است کهاقتصاد ایران در قسمت صعودی منحنی زیست محیطی کوزنتس قرار دارد. علاوه بر نتایج حاصله، به منظور قرارگرفتن در نقطه ماکسیمم منحنی زیست محیطی کوزنتس، 11 درصد از کل انرژی باید توسط انرژیهای تجدید پذیرتولید شود.کلیدواژه ها
آلودگی، انرژیهای فسیلی، انرژیهای تجدید پذیر، فرضیه ی زیست محیطی کوزنتسمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی انواع تهدیدات و شدت آنها در زیستگاههای کلان ایران
- اجرای پایلوت نانوپوشش سیلیکونی بر روی تجهیزات عایقی پست های منتخب تهران و مشهد و بررسی نتایج عملکرد میدانی
- تدوین دستورالعمل برای استفاده از نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی
- تولید نانو الیاف کامپوزیتی کربن/ NiMoO۴ به روش الکتروریسی
- پوششش دهی و آزمون مقره های سرامیکی ۷۰ کیلو نیوتون با مواد سیلیکونی حاوی نانو ذرات سیلیکا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.