بررسی چگونگی استفاده از توربینهای بادی جهت آبیاری مزارع کشاورزی در ایران
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش ملی انرژی های نو وپاک
- کد COI اختصاصی: CCE01_030
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1766
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق قدرت دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات یزد
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه یزد
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات یزد
چکیده
در حال حاضر بهره گیری از انرژی های تجدید پذیر جهت تامین انرژی، در سرتاسر جهان افزایش چشمگیری داشتهاست. ضرورت این مسئله در پایان پذیر بودن منابع فسیلی، همین طور آلودگی زیست محیطی ناشی از استفاده ازسوخت های فسیلی نمایان می شود. توربینهای بادی مولّد برق جایگزین مناسبی برای نیروگاههای گازی و بخاریرایج به شمار می آیند و شمار پمپ توربینهای بادی در حال کار تنها در سه کشور آلمان، آمریکا و هند به حد دومیلیون دستگاه می رسد . در ایران، اقلیم متنوع با مناطق بادخیز و سطح منابع آب زیرزمینی مناسب بستر مناسبیبرای گسترش بهره برداری از توربینهای بادی مولد برق و پمپ توربینهای بادی به ویژه در مناطق دور از شبکه برقسراسری فراهم آورده است و این در حالی است که در سالهای اخیر تأمین سوخت مورد نیاز دیزل ژنراتورهایچاههای کشاورزی با توجه به حذف یارانه دولتی فرآورده های سوختی، سالانه بار مالی قابل توجهی را برکشاورزانتحمیل می نماید. در این مقاله پس از بیان مقدمه ای از مکانهای جغرافیایی مناسب برای این امر در ایران، نحوهطراحی توربینهای بادی از لحاظ عملکرد مکانیکی و الکتریکی مورد بررسی قرار گرفته اند. تقسیم بندی توربین هایبادی الکتریکی از نظر کیلووات تولیدی و نحوه اتصال آنها به شبکه برق سراسری بر اساس مکان جغرافیایی، موارددیگری است که در این مقاله به آن اشاره شده است.کلیدواژه ها
توربین های بادی مکانیکی،توربین های بادی الکتریکی متصل به شبکه، پمپاژ آبهای زیرزمینیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی انواع تهدیدات و شدت آنها در زیستگاههای کلان ایران
- اجرای پایلوت نانوپوشش سیلیکونی بر روی تجهیزات عایقی پست های منتخب تهران و مشهد و بررسی نتایج عملکرد میدانی
- تدوین دستورالعمل برای استفاده از نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی
- تولید نانو الیاف کامپوزیتی کربن/ NiMoO۴ به روش الکتروریسی
- پوششش دهی و آزمون مقره های سرامیکی ۷۰ کیلو نیوتون با مواد سیلیکونی حاوی نانو ذرات سیلیکا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.