بررسی و مقایسه سیستمهای جدید آبیاری در منطقه شمال استان فارسو غرب استان یزد
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: همایش ملی فرهنگ سازی اصلاح رفتارهای اقتصادی درایران امروز
- کد COI اختصاصی: ABARKOUH01_086
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 954
نویسندگان
عضو هیئت علمی گروه ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابرکوه
عضو هیئت علمی گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابرکوه
چکیده
آب به عنوان یک عامل محدودکننده در بخش کشاورزی در سالهای اخیر مورد توجه قرار گرفته است . پایین بودن راندمان آبیاری درسیستمهای آبیاری سطحی سبب شده تا گرایش کشاورزان به اجرای سیستمهای آبیاری تحت فشار بیشتر گردد. در منطقه مورد بررسینیزتعدادی از این سیستمها اجرا شده است. این تحقیق به منظور ارزیابی اثرات اقتصادی و تکنولوژیکی در دشت مذکور انجام گرفت. برایاین منظور با انتخاب نمونه 34 نفری از جامعه آماری کشاورزان دارای سیستم آبیاری بارانی و توزیع یک پرسشنامه حاوی پرسشهایجمعیت شناختی، اقتصادی و تکنولوژیکی و تکمیل آن توسط بهره برداران، نتایج به صورت توصیفی و استنباطی مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفت. نتایج نشان داد که پس از اجرای سیستم آبیاری بارانی نسبت درآمد به هزینه بالا رفته و تفاوت معنیدار شد. همچنین این نتایجنشان داد که سطح زیرکشت قبل و بعد از اجرای سیستم آبیاری تحت فشار تفاوت معنیداری دارد و به طور معنی داری افزایش یافتهاست. میزان مصرف آب قبل و بعد از اجرای سیستم آبیاری تحت فشار بارانی تفاوت معنیداری دارد و به طور معنی داری کاهش یافتهاست. میزان مصرف انرژی برق یا سوخت قبل و بعد از اجرای سیستم آبیاری تحت فشار بارانی تفاوت معنیداری دارد و به طور معنی داریافزایش یافته است. از نظر تناسب سیستم آبیاری با اراضی نیز در بین بهرهبرداران تفاوت معنیدار بوده است.کلیدواژه ها
آبیاری تحت فشار- خشکسالی- بهره وریمقالات مرتبط جدید
- تخمین پارامترهای نامعلوم عملگر محرک بازوی رباتیکی مبتنی بر رویکرد معادلات ریکاتی وابسته به حالت
- نقش خانواده در پیشرفت و موفقیت دانش آموزان در طول تحصیل
- مقایسه میزان رضایت و صمیمت زناشویی در خانواده های دارای کودکان مبتلا به اتیسمو خانواده های دارای کودکان نرمال
- مقایسه طرحوارههای ناسازگار اولیه و تحریفهای شناختی در بیماران سرطانی باافراد عادی
- مقایسه شیوه های فرزندپروری وسلامت روان مادران کودکان مبتلا به اختلالات رفتاری ومادران کودکان بهنجار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.