لزوم بکارگیری روش های مهندسی مالی در رکود اقتصادی سازمان ها

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: سومین همایش بین المللی علوم سیاسی , مدیریت ، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MANAGEMENTCONF03_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 108
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نرگس خورشیدی پاجی

گروه مدیریت مالی دانشگاه آزاد اسلامی

چکیده

طراحی و مهندسی مالی موجب پیشرفت های چشم گیری در یکپارچگی و کنترل بودجه داشته و می تواند دقت و سرعت یک سیستم مالیاتی را افزایش دهد. با برنامه ریزی مالی در سیستم و اتوماسیون اداری هزینه ها را کنترل نموده و از میزان مخارج بکاهید، این نرم افزار می تواند تمامی احتیاجات را دسته بندی و اولویت بندی کرده و بدین صورت از صرف هزینه خارج از سیستم بکاهد. گسترش و توسعه در سیستم های اقتصادی و تجاری لزوم وجود دقت و سرعت را در کنترل هزینه های جاری شرکت ها و موسسات تجاری می طلبد. مهندسی مالی عنوانی برای نوآوری ها و تغییر بنیان حسابداری کلاسیک می باشد. طراحی و اجرای سیستم مالی در اماکن تجاری می تواند بسیاری از اشتباهات حساب ها، اهمال کاری و روند کند حسابداری را بهبود بخشد. پیاده سازی برنامه مالی با اجرای نرم افزارهای مالیاتی و تغییر در سیستم های مدیریت یا مکان پذیر می باشد. هدف مقاله حاضر لزوم بکارگیری روش های مهندسی مالی در رکود اقتصادی سازمان ها با روش توصیفی و مطالعه کتابخانه ای و اسنادی می باشد. در نتیجه می توان گفت مهندسی مالی در زمینه های مختلف اقتصادی از جمله امور مالی شرکت ها، مدیریت ریسک و ایجاد محصولات و فرآیندهای این حوزه مورد استفاده قرار می گیرد. با این حال، به واسطه مشکلاتی نظیر بحران اقتصادی جهانی و نقش این قبیل رویکردها در بروز آن، اتکاء بیش از حد به این نگرش با انتقاداتی همراه است. برنامه ریزی مالی، بودجه مالی، تامین تدارکات، ارتباط با مشتریان، برنامه ریزی خط تولید و خرید مواد اولیه، دسترسی سریع به اطلاعات مالی و ایجاد یک سیستم یکپارچه ازجمله مهم ترین مواردی است که تحت اختیارات مهندسی مالی قرار دارد. با یک طراحی سیستم مالی مناسب و اجرایی شدن آن در شرکت ها با توجه به همه گیرشدن سیستم های رایانه ای به راحتی امکان پذیر بوده و با نصب نرم افزار مالیاتی می توان با شعبات مختلف یک سیستم در ارتباط نزدیک بود.

کلیدواژه ها

مهندسی مالی، مدیریت ریسک، رکود اقتصادی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.