بررسی عملکرد فروش شرکت آدیداس از طریق تجزیه و تحلیل داده ها با نرم افزار Power BI

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی اقتصاد و مدیریت کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: BMCONFE03_020
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 252
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمحمد باقر جعفری

دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشکدگان فارابی، دانشگاه تهران

علیرضا پایور

دانشجوی دکتری رشته مدیریت صنعتی، دانشگاه تهران

سیدعلی درافشان

دانشجوی دکتری رشته مدیریت صنعتی، دانشگاه تهران

چکیده

مقدمه: آدیداس، دومین برند بزرگ لباس ورزشی جهان، در مقایسه با نایک، رشد کمتری در ایالات متحده داشته است. با وجود فرصت های زیاد برای گسترش، فروش آدیداس از ۵.۵۳ به ۵.۶۳ میلیارد دلار درآمد در سال ۲۰۲۳ رسیده، در حالی که نایک به ۲۲ میلیارد دلار رسیده است. آدیداس برای رسیدن به هدف خود برای تبدیل شدن به بهترین نام تجاری ورزشی جهان، نیاز به تلاش بیشتری دارد.روش بررسی: مجموعه داده های مورد استفاده برای توسعه داشبورد از Kaggle از طریق Sale-dataset به دست آمده است. این مجموعه داده ها شامل ۱۳۵۶۰۰ نقطه داده و ۱۴ متغیر (KPIs) است و پس از تمیز کردن و پالایش داده ها، داشبورد با استفاده از Microsoft Power BI برای بررسی عملکرد فروش آدیداس در سال ۲۰۲۱ توسعه یافت.بحث: برای گسترش سهم بازار شرکت و رفع مسائل مربوط به انبارداری بیش از حد شرکت، داشبورد متشکل از ۳ صفحه برای آدیداس با استفاده از Power BI طراحی شده است. صفحه ۱ "بررسی اجمالی فروش" شرکت را ارائه می دهد، صفحه ۲ "به اشتراک گذاری خرده فروشی و اولویت " را نشان می دهد در حالی که صفحه ۳ "به اشتراک گذاری دسته محصول و اولویت" را به به تصویر می کشد.نتیجه گیری: داشبورد آدیداس، که با Power BI ساخته شده، بینش هایی در مورد عملکرد فروش و رفتار مشتری فراهم می کند و به مدیریت موجودی و پیش بینی تقاضا کمک می کند. تجزیه و تحلیل داده های تاریخی به آدیداس امکان می دهد تا سطوح تولید و مدیریت موجودی را به طور فعال تنظیم کند تا از انبارداری بیش از حد جلوگیری کرده و سهام را به حداقل برساند.

کلیدواژه ها

شرکت آدیداس، سهم بازار، PowerBI ،KPIs

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.