بررسی و نقد رویکردهای مختلف سنجش در آموزش هوشمند: چشم اندازها و چالش ها
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی انقلاب علوم انسانی اسلامی
- کد COI اختصاصی: IIHRCONF01_0946
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 132
نویسندگان
دانشجوی ارشد تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش دانشکده علوم تربیتی،دانشگاه پیام نورهمدان، ایران
فارغ التحصیل ارشد تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش دانشکده علوم تربیتی،دانشگاه پیام نورتهران جنوب، ایران
چکیده
هدف این مقاله ، ارزیابی و بررسی رویکردهای متنوع در زمینه سنجش در سیاق آموزش هوشمند می باشد. با توجه به پیشرفت های اخیر در حوزه هوش مصنوعی و فناوری اطلاعات، روشهای سنجش نیز به شدت تحت تاثیر قرار گرفته اند. این مقاله به بررسی انواع روشهای سنجش در آموزش هوشمند می پردازد و چالش هایی که در این زمینه وجود دارد را مورد بررسی قرار می دهد.برای دستیابی به اهداف مطرح شده، این مقاله از روش تحلیلی -توصیفی استفاده می کند. ابتدا، مفاهیم اساسی مرتبط با سنجش در آموزش هوشمند مورد بررسی قرار می گیرد. سپس ، رویکردهای مختلف سنجش از جمله روشهای کم ی ، کیفی ، و مختلط مورد ارزیابی و بررسی قرار می گیرند. در این بخش ، مزایا و معایب هر روش بررسی شده و نکات قابل توجه در هر یک برجسته می شوند.بر اساس بررسی انجام شده، مشخص می شود که هر یک از روشهای سنجش در آموزش هوشمند دارای مزایا و معایب خاص خود هستند. روشهای کمی بهبود قابل ملاحظه ای در دقت سنجش ایجاد کردهاند، در حالی که روشهای کیفی به عمق و تفسیر درست تری از دادهها امکان می دهند. اما، چالش هایی از قبیل استانداردسازی ، پایایی ، و اعتباربخشی هنوز به عنوان موضوعات مورد انتقاد قرار می گیرند.با توجه به پیچیدگی ها و چالش های موجود، هیچ رویکرد سنجشی کامل و جامع برای آموزش هوشمند وجود ندارد. به عنوان یک پژوهشگر حرفه ای ، انتخاب رویکرد مناسب بر اساس هدف و شرایط محیطی ضروری است . همچنین ، پیشنهاد می شود که تحقیقات آتی بیشتر بر روی ترکیبی از روشهای سنجش و استفاده از فناوری های نوین تمرکز کنند تا بهبود و پیشرفت در زمینه آموزش هوشمند ایجاد شود.کلیدواژه ها
آموزش هوشمند، سنجش ، رویکردهای مختلف ، نقد، چشم انداز، چالش هامقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.