بررسی اجرای مدیریت چابک در محیط پروژه های نرم افزاری

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات، مدیریت و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: CONFIT01_1033
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 203
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احمد کاظمی

دکترای مدیریت فناوری اطلاعات گرایش کسب و کار الکترونیکی، دانشگاه علم و صنعت ایران

نجمه سلطانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه سیستان و بلوچستان

مهدی علی صوفی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه سیستان و بلوچستان

چکیده

مدیریت پروژه چابک به طور گسترده در زمینه های مختلف صنعتی به عنوان یک رویکرد عملی و انعطاف پذیر در شیوههای مدیریت پروژه استفاده شده است . در هر پروژه، یکی از جنبه ها در نظر گرفته می شود که می تواند به طور مستقیم بر بودجه و زمان بندی تاثیر بگذارد. مدیریت پروژه چابک ، به دلیل بهبود سریع و همچنین تمایل به پذیرش تغییر شناخته شده است . بااین حال، تغییرات کنترل نشده به طور بالقوه می تواند پروژه را به تاخیر بیندازد و باعث هزینه بیش از حد پروژه شود. هدف این تحقیق بررسی روشهای مدیریت چابک از جمله Kanban، Scrumban ، Scrum در صنعت نرم افزار و زمینه های دیگر است . مهم ترین اهدافی که این تحقیق در پی آن است ، ارائه یک روش شناسایی و ارزیابی موانع اجرای مدیریت پروژه چابک در محیط پروژههای نرم افزاری که بتوان معیارها و موانع آن همراه با درنظرگرفتن تاثیر عدم قطعیت بر چابکی مدیریت پروژه، پیدا کرد. نتایج نشان می دهد که هر چه پیچیدگی توسعه ای یک نرم افزار بیشتر شود، سرعت انجام این کار هم کاهش پیدا می کند و این دو خروجی فازی پیچیدگی و سرعت منجر به کاهش مدیریت چابک می گردد. این مطالعه یک مدل تصمیم گیری برای انتخاب یک مدل رویه ای برای مدیریت پروژه ایجاد می کند که بر اساس فرایند مدل سازی توصیف شده است .

کلیدواژه ها

مدیریت ، چابک ، محیط نرم افزاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.