چگونه توانستیم مشکل ضرب عدد در کسر دانش آموز پایه چهارم را حل کنیم ؟
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: ششمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد از نگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP10_1937
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 143
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ، آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان۱ اداره آموزش و پرورش شهرستان کاشان، آموزشگاه طالبیان
دانشجوی کارشناسی ، آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان۲اداره آموزش و پرورش شهرستان کاشان، آموزشگاه طالبیان
چکیده
طرح اقدام پژوهی حاضر با هدف بهبود مشکل ضرب عدد در کسر دانش آموز پایه ی چهارم تدوین گردیده است که چنین مشکلی به دلایلی همچون عدم همکاری لازم والدین با دانش آموز، عدم انگیزه ی کافی دانش آموز نسبت به ریاضی ، انجام ندادن درست تکالیف وکم توجهی توسط دانش آموز، عدم همکاری دانش آموز در کارهای گروهی در درس ریاضی ، داشتن اضطراب در حل تمارین در پای تخته به علت عدم یادگیری در مبحث مورد نظر، ضعف در پایه ی تحصیلی به علت مجازی شدن مدارس ایجاد شده است که بااستفاده از روش های جمع آوری اطلاعاتی مثل مشاهده ی رفتار، مصاحبه با معلم دانش آموز، مصاحبه با خود دانش آموز، بررسی پرونده دانش آموز و گرفتن آزمون از مبحث مورد نظر علل ایجاد مشکل شناسایی شد. در این پزوهش برای بهبود وکاهش مشکل راهکار هایی مثل روش اکتشافی ، روش حل مسئله ، روش نمایشی ، روش مبتنی بر بازی ، راهکار تقویت مثبت ( جهت ایجاد وافزایش انگیزه دانش آموز صورت گرفته است ) انتخاب کردیم و با استفاده از این راهکارها اقدامات لازم برای حل مشکل دانش آموز صورت گرفت . بعد از اجرای این راهکار هاو اقدامات صورت گرفته ، نتایج پژوهش حاکی از این بود که راهکارها وتحقیق موثر واقع شده و نمرات دانش آموز در این مبحث رشد وپیشرفت مطلوبی را نشان داده و مشکل دانش آموز در این مبحث بهبود یافته است .کلیدواژه ها
دانش آموز، ضرب عدد درکسر،پایه چهارممقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.