نقش روش های نوین تدریس بر بهبود سطح آموزش و یادگیری دانش آموزان در درس عربی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: ششمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد از نگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP10_0714
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 133
نویسندگان
کارشناسی زبان و ادبیات عربی، دبیر متوسطه اول و دوم، سیستان و بلوچستان
چکیده
این مقاله بررسی می کند که چگونه استفاده از روشهای نوین در تدریس زبان عربی می تواند بهبود سطح آموزش و یادگیری دانش آموزان را تسریع بخشد. با توجه به مطالعات و تحقیقات اخیر، مزایای استفاده از این روشها شامل افزایش مشارکت و تعامل ، تحریک انگیزه، تسهیل درک مفاهیم ، تقویت مهارتهای ارتباطی ، توسعه تفکر انتقادی و خلاقیت می باشد. این روشها شامل استفاده از فناوری در تدریس ، فعالیت های گروهی ، تدریس معکوس، تدریس مبتنی بر مشکل ، و تدریس تفکر انتقادی و ابداعی می باشد. با توجه به یافته های مطالعات، مشخص است که استفاده از روشهای نوین می تواند بهبود قابل توجهی در فرآیند یادگیری زبان عربی داشته باشد و دانش آموزان را برای مواجهه با چالش های زبانی و فرهنگی آماده کند. استفاده از این روشها می تواند باعث بهبود قابل توجهی در فرآیند یادگیری دانش آموزان شود و آنها را برای مواجهه با چالش های زبانی و فرهنگی زبان عربی آماده نماید. این تحقیق به معرفی اهمیت به روزرسانی روشهای آموزشی و بهبود فرآیند یادگیری در زمینه ی آموزش زبان عربی تاکید می کند. این مقاله تاثیر روشهای نوین در تدریس و یادگیری زبان عربی را بررسی می کند و به بررسی مزایا و یافته های این روشها می پردازد. استفاده از فناوری ، فعالیت های گروهی ، تدریس معکوس، و تدریس مبتنی بر مشکل از جمله این روشها می باشند که تاثیر مثبتی بر روی فرآیند یادگیری دانش آموزان دارند. از طرفی ، این مقاله به بررسی چالش ها و موانع ممکن در پیادهسازی این روشها نیز می پردازد. پژوهش های انجام شده نشان می دهند که استفاده از روشهای نوین در تدریس زبان عربی باعث افزایش مشارکت فعال، تحریک انگیزه، تسهیل در درک مفاهیم ، تقویت مهارتهای ارتباطی ، و توسعه تفکر انتقادی و خلاقیت دانش آموزان می شود. در نهایت ، این مقاله نتایج تحقیقات را مورد بررسی قرار داده و پیشنهاداتی برای بهبود فرآیند آموزش و یادگیری زبان عربی با استفاده از روشهای نوین ارائه می دهد.کلیدواژه ها
روش نوین تدریس ، سطح آموزش، یادگیری ، دانش آموزان، درس عربیاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.