بررسی عوامل مؤثر در بازسازی و نوسازی بافت های فرسوده شهری نمونه موردی: محله نفرآباد شهرری
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس برنامهریزی و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: URBANPLANING05_117
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3619
نویسندگان
استادیار جغرافیا و برنامه ریزی شهری، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد
کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، موسسه آموزش عالی امین
چکیده
وسعت روزافزون بافت ها ی فرسوده در کشور، به ویژه در تهران از یک سو، وجود ابعاد گوناگون و متنوع اجتماعی، اقتصادی، فنی، حقوقی، مدیریتی و محیط زیستی این بافت ها از سوی دیگر، موضوع نوسازی آن ها را درمحافل تخصصی کشور به یکی از مباحث جدی و با اهمیت تبدیل نموده است. بافت سنتی محله نفرآباد دراطراف حرم مطهر حضرت عبدالعظیم (ع) با توجه به اهمیتی که به مناسبت همجواری با این مجموعه عظیم الشأن دارد، ازاولویت بسیاری به منظور تهیه طرح بهسازی و نوسازی بر خوردار است. این پژوهش که از نوع توص یفی- تحلیل ی است و از لحاظ هدف، کاربردی می باشد، به بررسی عوامل مؤثر در بازسازی و نوسازی بافت های فرسوده شهری در یکی از محله های شهر تهران پرداخته است. داده های مورد نیاز از طریق روش پرسشنامه ای جمع آوری شدهاست. روش نمونه گیری تصادفی وحجم نمونه براساس فرمول کوکران، به تعداد ۲۶۲ نمونه تعیین شده است . براساس نتایج به دست آمده از ضریب همبستگی پیرسون نشان م ی دهد که بین سن و میزان تحصیلات بارضایتمندی ساکنین از وضعیت محله و مسکن رابطه معناداری وجود دارد و همینطور بین مدت اقامت ساکنین با میزان مشارکت آن ها رابطه معناداری وجود داردکلیدواژه ها
رضایتمندی، نوسازی، بهسازی، بافت فرسوده، محله نفرآبادمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.