اقدام پژوهی : چگونه توانستم روابط آسیب زایی که بین دختران هست را کاهش دهم ؟

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: ششمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد از نگاه معلم
  • کد COI اختصاصی: CFTP10_0283
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 81
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا حسنی

کارشناسی ، الهیات،گرایش فقه و حقوق اسلامی ، دانشگاه آزاد واحد گچساران،ایران. اداره آموزش و پرورش استان خوزستان، شهرستان گتوند، آموزشگاه مهدیه .

چکیده

روابط بین دختران و پسران نوجوان و جوان در کشور ما همواره به صورت یک معضل اجتماعی مطرح بوده است و اولیای خانه و مدرسه پیوسته به وضع حادی با آن روبرو بوده اند . از یک سو مراجعات مکرر خانواده ها به مراکز مشاوره و متخصصین تعلیم و تربیت که حاکی از نگرانی و چاره جویی بر این نوع روابط می باشد و از سوی دیگر گزارشات و درگیری های مدارس ، دانشگاه ها و مراکز آموزشی و تربیتی حاکی از سردرگمی آنان در برخورد با این معضل بوده و لذا چگونه می توانند به سوالات خود در رابطه با اینکه چه کنند تا نوجوان به شکل نامشروع و نامتعارف با افراد غیر همجنس رابطه برقرار نسازد ، دوستی و عشق آنان را چگونه چاره ساز باشند و با چه زبانی آنان را به راه راست هدایت کنند تا از طریق نامه ، تلفن و طرق دیگر با افراد غیر همجنس رابطه برقرار نسازد ، پاسخ دهند. در این راستا تصور و نگرش دختران در مورد جنس مخالف و نیز طرز تلقی آنان در این روابط می تواند زمینه ساز ایجاد آن گردد . در تحقیق حاضر با رویکرد کیفی ، مبتنی بر نظریه زمینه ای ، به بررسی مسئله مذکور در میان دختران ۱۶تا۱۸ سال، در شهرستان گتوند ، از توابع استان خوزستان که تجربه ازدواج زودهنگام داشته اند، پرداخته شده و در مجموع با ۷ نفر از این دختران مصاحبه و همچنین استفاده از پرسشنامه شده است .

کلیدواژه ها

دانش آموزان، روابط آسیب زا ، پیشگیری .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.