واکاوی نقش معلمان در کنترل و بهبود اختلالات یادگیری در دانش آموزان

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: ششمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد از نگاه معلم
  • کد COI اختصاصی: CFTP10_0173
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 111
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احمدرضا احمدی زادگان

کارشناسی رشته آموزش ابتدایی دانشگاه شهید مطهری شیراز،ایران

فاطمه احمدی زادگان

کارشناسی رشته علوم آزمایشگاهی دانشکده علوم پزشکی گراش(امام جعفر صادق(ع))،ایران

سعید احمدی زادگان

کارشناسی رشته آموزش ابتدایی دانشگاه شهید مطهری شیراز،ایران

فرحناز احمدی زادگان

کارشناسی رشته صنایع غذایی مرکز آموزش جهاد کشاورزی شیراز،ایران

چکیده

اختلالات یادگیری از جمله چالش های عمده در سیستم های آموزشی محسوب می شوند که می توانند بر پیشرفت تحصیلی و رشد شخصیتی دانش آموزان تاثیر منفی بگذارند. نقش معلمان در شناسا یی ، مدیریت و بهبود این اختلالات بسیار حیاتی است . این مطالعه به واکاوی نقش معلمان در کنترل و بهبود اختلالات یادگیری در دانش آموزان پرداخته است . معلمان با استفاده از ارزیابی های دقیق و ابزارهای تشخیصی مناسب ، می توانند به شناسا یی انواع اختلالات یادگیری نظیر دیسلکسی ، دیسگرافی و ADHD بپردازند. سپس با تدوین برنامه های آموزشی فردی (IEP) و بهره گیری از روشهای تدریس متفاوت و فناوری های کمک آموزشی ، می توانند فرایند یادگیری را برای این دانش آموزان تسهیل کنند.همکاری با والد ین و متخصصان نیز در این مسیر بسیار موثر است . معلمان با ارائه مداخلات و پشتیبانی های رفتاری مثبت ، می توانند به دانش آموزان کمک کنند تا مهارتهای اجتماعی و عاطفی خود را توسعه دهند. از سوی دیگر، آموزش و توسعه حرفه ای معلمان و بهرهمندی از منابع و پشتیبانی ها ی موجود، م ی تواند نقش موثری در بهبود عملکرد آنان در این زمینه داشته باشد. این تحقیق به ارائه پیشنهاداتی برای تحقیقات و اقدامات آینده نیز پرداخته است تا بتوان مسیر بهتری را در جهت حمایت از این دانش آموزان فراهم کرد.

کلیدواژه ها

معلمان،کنترل،بهبود،اختلالات یادگیری ،دانش آموزان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.