روش های نوین ارزیابی عملکرد دانش آموزان

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: ششمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد از نگاه معلم
  • کد COI اختصاصی: CFTP10_0044
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 125
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی رمضانی متین

دانش آموخته کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه شهید مدنی

فائزه رمضان پور

دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت دولتی دانشگاه پیام نور تهران غرب

ریحانه ریگی

دانش آموخته کارشناسی دینی و عربی تربیت معلم رسالت

حمیدرضا غلامشاهی

دانش آموخته کارشناسی الهیات و معارف اسلامی دانشگاه فرهنگیان شهید مفتح شهر ری

فهیمه مدرسی فر

دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد بجنورد

چکیده

ارزشیابی دانش آموز ابزار دیگری برای دریافت بازخورد در مورد آموزش است (زریحون و همکاران،۲۰۱۲ ). همچنین ممکن است یکی از روش های مورد بحث باشد. در حالی که ادبیات کافی در مورداین موضوع وجود دارد، توافق کمی در مورد مفید بودن یا نبودن ارزشیابی دانش آموزان وجوددارد. مخالفان استدلال می کنند که ارزشیابی دانش آموزان صرفا نظرسنجی رضایت است ومیزان یادگیری دانش آموزان را اندازه گیری نمی کند. آنها می توانند تحت تاثیر عوامل بسیاری ازجمله تورم نمره، سطح دشواری تکالیف کلاس و جنسیت مربی باشند. بورس تحصیلی هم ایناستدلال ها را تایید می کند و هم آنها را نفی می کند (کلیسون، ۲۰۰۹ ). همچنین هیچ اتفاق نظریدر مورد طراحی ابزار دانش آموزی وجود ندارد و مدل ها از سه سوال ساده ساده تا فرم های چندسوالی با مقیاس لیکرت قابل انطباق را شامل می شوند (اسپورن و همکاران، ۲۰۰۷ ). برای کسانی که طرفدار بازخورد دانش آموزان هستند، بحث این است که دانش آموزان مخاطب اصلی آموزش کتابخانه هستند. برداشت آنها از اثربخشی آن، منافع ما را تضمین می کند مانند راگینز، من بر این عقیده هستم که بازخورد دانش آموزان می تواند اطلاعات ارزشمندی را ارائه دهد ومی کند. در تجربه من، دانش آموزان در مورد نقاط ضعف اظهار نظر می کنند، اما اغلب نقاطقوت را بیان می کنند و از جلسات سواد اطلاعاتی تشکر می کنند. این بازخورد مثبت باعثتشویق و تصدیق کار به خوبی انجام شده می شود. در این مقاله که از نوع کتابخانه ای است بهبررسی روشهای نوین ارزشیابی دانش آموزان پرداخته شده است.

کلیدواژه ها

ارزشیابی، دانش آموز، روشهای نوین ارزشیابی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.