توسعه سازمانی در مدیریت آموزشی راهکارها و موانع
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: ششمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد از نگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP10_0041
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 80
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی ارشد فیزیک حالت جامد علوم تحقیقات کرمانشاه ، آموزش و پرورشمنطقه دینور
چکیده
با هدف مدیریت فرآیندهای مختلفی که سازمان های آموزشی برای دستیابی به توسعه سازمانی خود طی می کنند و در نتیجه به خواسته های نوظهور محیط پاسخ می دهند، این مقاله بر آن است تا به بررسی مفهومی مبانی اصلی مرتبط با توسعه بپردازد . مدیریت فرآیندهای تغییری که باید اجرا شود و نقش اداره آموزش و پرورش از مدیریتی در نظر گرفته شده است که از طریق رهبری تحول گرا باید با توسعه سازمان های هوشمند و با فرهنگ های نو و تمایل به ایجاد تغییرات لازم برای دستیابی به آن اقدام کند. چشم انداز سازمانی در میان ملاحظات نهایی آن، برجسته می شود که مدیریت آموزش نقش اساسی در مدیریت کارآمد سازمان های آموزشی ایفا می کند و آنها را به عنوان سازمان های هوشمند توسعه می دهد، به طوری که آنها به استانداردهای باکیفیت در خدماتی که ارائه می دهند، ترجمه می شوند جمعیت هدف که به سمت آن هدایت می شود. مقاله حاضر به منظور مدیریت فرآیندهای مختلفی که سازمان های آموزشی برای رسیدن به توسعه سازمانی خود با آن مواجه هستند و در نتیجه ارضای ادعاهای نوظهور زمینه را با آن مواجه می کند، به بررسی مفهومی مفاهیم اصلی مرتبط با توسعه سازمانی می پردازد. این شامل مدیریت فرآیندهای تغییر مورد نیاز و همچنین نقش اداره آموزش و پرورش است که باید سازمان های هوشمندی را با فرهنگ های بهبودیافته توسعه دهد و مایل به ایجاد تغییرات لازم برای دستیابی به چشم انداز سازمانی باشد. یکی از آخرین ملاحظات آن این است که مدیریت آموزشی نقش کلیدی در هدایت کارآمد سازمان های آموزشی دارد و آنها را به عنوان سازمان های هوشمند توسعه می دهد تا در خدماتی که ارائه می دهند استانداردهای بالایی را رعایت کنند که به آموزش بهتر برای جامعه هدف منجر می شود.کلیدواژه ها
مدیریت آموزشی، مدیریت آموزشی، مدیریت دانش، سازمان های هوشمند، هماهنگی در آموزش، توسعه سازمانی، مدیریت دانشگاه و تحول سازمانیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.